Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Национален Шкода събор 2025г. - Карандила, Сливен, 21 юни 2025г.

Шкода клуб България

Recommended Posts

преди 25 минути, diana_kraice написа:

Ей банда супер сте си изкарали, аз ще плакна очи със снимки.

За съжаление ние не се класирахме, морето ни съвпадаше със събора.

В 5 часа сутринта подминахме Сливен, после бях много уморена за да се върна 200 км назад.

Но за стикерите ще дойда лично до НИМ да си ги взема.

Ааа можеше да дойдете,да пием кафе 😁 аз към 5 и нещо бях буден 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зелената ok2 VRS - ка продължава да ме кефи на макс! Много е яка. :) Oчаквам @Pepino да си събере мислите и от легендарната червена SDI ка , догодина да стане по - бързичка Шкода .. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, maxrpm написа:

Зелената ok2 VRS - ка продължава да ме кефи на макс! Много е яка. :)

Ти къде избяга и 6 сутринта да та ева

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Mirrko написа:

Ти къде избяга и 6 сутринта да та ева

Добрев ми се обади в 3часа "да ме чуел какво правя" след това не можах да заспя повече. Пробвах , даже да гледам тъп италиански филм по БНТ2, не помогна. Към 6:30 отидох до колата да си взема количката , видях че персонала се събира да пуши , измолих ги за едно кафе и си викам - айде брат , чакат те 350км , давай докато няма трафик... В 7 тръгнах в 10:30 си бях у нас. Друго си е да караш кола , дето може да държи 140 без проблем. Минават те само BMW , мерцедес и Ауди , точно както със 120 ката. 

Ти мани , говоря си с хендсфрито и няква птица като се прасна в предното стъкло , ми излезе сърцето , помислих че колата се строши и с 140 умираме... То остана само перушина...

Извинявам се на хората , чието куче разлаях на долния етаж два пъти, но имах нужди... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, maxrpm написа:

Добрев ми се обади в 3часа "да ме чуел какво правя" след това не можах да заспя повече. Към 6:30 отидох до колата да си взема количката , видях че персонала се събира да пуши , измолих ги за едно кафе и си викам - айде брат , чакат те 350км , давай докато няма трафик... В 7 тръгнах в 10:30 си бях у нас. Друго си е да караш кола , дето може да държи 140 без проблем. Минават те само BMW , мерцедес и Ауди , точно както със 120 ката. 

Ти мани , говоря си с хендсфрито и няква птица като се прасна в предното стъкло , ми излезе сърцето , помислих че колата се строши и с 140 умираме... То остана само перушина...

Извинявам се на хората , чието куче разлаях на долния етаж два пъти, но имах нужди... :D

Ааа не знам Шкодичко си държеше 160 + 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mirrko написа:

Ааа не знам Шкодичко си държеше 160 + 😁

Aз съм беден служител от 9 до 5 , немам толкова пари за глоби...  Опита се едно Ауди да се закача малко , ама като разбра че съм на темпомат и не ме е** и си ме подмина...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxrpm написа:

Aз съм беден служител от 9 до 5 , немам толкова пари за глоби...  Опита се едно Ауди да се закача малко , ама като разбра че съм на темпомат и не ме е** и си ме подмина...

Хванах си една група БМВ 3ка и една Ц класа и само водача се сменяше

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Mirrko написа:

Хванах си една група БМВ 3ка и една Ц класа и само водача се сменяше

Аз , така на отиване , хванах си един бургазлия с няква въшка и си карах по него. Стария път за Бургас беше огромна грешка, 5+ часа зааааае*и.. :( Ни бех човек, ни бех говедо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, maxrpm написа:

Аз , така на отиване , хванах си един бургазлия с няква въшка и си карах по него. Стария път за Бургас беше огромна грешка, 5+ часа зааааае*и.. :( Ни бех човек, ни бех говедо.

3 задръствания на магистралата,като преди Сливен направо спрях та същата работа 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mirrko написа:

3 задръствания на магистралата,като преди Сливен направо спрях та същата работа 

Чух , чудя се на вас ли е било по - зле че сте висяли или на мен , че към 18ч вече исках да умра , да се разплача и някой да ме прегърне едновременно ... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, maxrpm написа:

Чух , чудя се на вас ли е било по - зле че сте висяли или на мен , че към 18ч вече исках да умра , да се разплача и някой да ме прегърне едновременно ... :(

Важното е че съединителя е жив 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, maxrpm написа:

жив е нанайси , дано изкара докато я изплатя , нямам сега 1000лв :(

Сменяш ли предавки, сменяш 😁 значи е жив

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Mirrko написа:

Сменяш ли предавки, сменяш 😁 значи е жив

А дано си прав , ама и аз да съм жив да си я ремонтирам , че тая кола маи ми харесва. Върви колкото 1.9TDI , ама е Еко4 ... Дай вайбър , че Ицо ще ме псува , като ме види ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, maxrpm написа:

А дано си прав , ама и аз да съм жив да си я ремонтирам , че тая кола маи ми харесва. Върви колкото 1.9TDI , ама е Еко4 ... Дай вайбър , че Ицо ще ме псува , като ме види ..

Ти пък, аз и да не те виждам пак те "обичам"!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Izolini написа:

Ти пък, аз и да не те виждам пак те "обичам"!

Да бе , Ице , ама всеки си има граници , а аз днес маи те поизнервих , а и тая тема яко се оспами с глупости ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, maxrpm написа:

Да бе , Ице , ама всеки си има граници , а аз днес маи те поизнервих , а и тая тема яко се оспами с глупости ...

Саше, специално днес не си ме изнервял изобщо. Само се притесних, когато @Mirrko ми писа, че колата ти е изчезнала рано сутринта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.