Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с показанията на горивото

Владимир99

Recommended Posts

Здравейте , колеги от известно време не ми показва вярно стрелката за горивото все има някаква разлика и то голяма и се чудя дали е от сондата нещо или на скоро смених километража и сложих такъв на vrs и се чудя дали е от него ? 
Днеска карах и ми показваше 1/2 че имам после викам чакай да сипа и сипах за 50лв и като я запалих ми светна лампата за резерва ептен се побърка като смениш километража освен да погледна и сондата и километража , ако знаете някой който да ги погледне или да оправи този проблем за София и околностите говориме , много Благодаря предварително лек и успешен ден ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• PRR changed the title to Проблем с показанията на горивото

А колата е Фабия 1/2/3 ? Бензин/дизел/двигател? С толкова оскъдна информация е трудно да се помогне.

И, предвид и светващата лампа, залагам на повредена сонда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

А колата е Фабия 1/2/3 ? Бензин/дизел/двигател? С толкова оскъдна информация е трудно да се помогне.

И, предвид и светващата лампа, залагам на повредена сонда.

Извинявай , колега колата е фабия мк1 2003г дизелов двигател 1.9тди 101 коня 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, PRR написа:

Затвърждава ми се предположението - сонда. 

По-скоро не , колегата е сменил приборния панел , до колкото разбрах преди туй не е имало проблем и за туй залагам на калибриране , ама кой може да го направи не знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, The Best Forman написа:

По-скоро не , колегата е сменил приборния панел , до колкото разбрах преди туй не е имало проблем и за туй залагам на калибриране , ама кой може да го направи не знам.

Някъде имаше писано за такъв проблем, дори тук във форума мисля. Най общо казано показва на обратно. При пълен резервоар свети лампата за резерва и после започва да се "пълни".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, ghost_rider написа:

Някъде имаше писано за такъв проблем, дори тук във форума мисля. Най общо казано показва на обратно. При пълен резервоар свети лампата за резерва и после започва да се "пълни".

ЕТО я темата , но решвние не е дадено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, The Best Forman написа:

Смених километража , да но преди също не показваше вярно,но сега ептен,сипах вчера 50лв и после като запалих ми светна лампата преди един час викам чакай да си сипа още 40лв , защото не знам на къде ще пътувам и събра само 25лв а като колегата спря да зарежда в колата уж беше се напълнила изчакахме 1 мин някъде и все едно имаше въздух и след си пое нафтата .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, PRR написа:

Затвърждава ми се предположението - сонда. 

Ще видя да я погледнат и нея или направо да се смени .

А може и некви утайки да се събрали и боклуци и за това да ебават сондата ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа, на тази генерация реално е потенциометър, който с времето се изтърква. Та, ако не греша, оправянето е трудна работа, май по-добре ново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, PRR написа:

Ако не се лъжа, на тази генерация реално е потенциометър, който с времето се изтърква. Та, ако не греша, оправянето е трудна работа, май по-добре ново.

То не е проблем стига да показва вярно ще взема ново , каквото трябва 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, PRR написа:

Ама който и майстор да питам ми вика не знам 😀

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.