Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Заключване резервоар

Деян

Recommended Posts

Значи моята машинка е заминала. Преди малко забелязах, че си седи отключено и май не я чувам да щрака.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Деян написа:

Преди малко забелязах, че си седи отключено и май не я чувам да щрака.

Сменяй я навреме, да не й дойде нещо на ума и да вземе да остане заключена. Или й прекъсни захранването.

На мен ми извъртя по-гадния номер. Остана заключена, и още по-гадното - нямам аварийно отваряне, нямах и нафта, и път ме чакаше, и беше вечерта в осем. Добре, че след два юмрука по капачката благоволи да отвори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересно - в Алито продват някакви ОЕМ машинки с въженце за аварийно отваряне .. не знам защо серийно не се праеят така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, някои Шкоди може да имат аварийно и да е като резервна част за тях. Супърб 2 няма.

В ръководството би трябвало да пише.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТОВА като гледам цената ще е нещо ново .. свалял съм два пъти подкалника и въженце не видях т.е  ще да е някакъв вид тунинг.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То си е цяла машинка. В описанието, Супърб го няма. Предполагам, без да си спомням годината на твоята Фабия, изброените модели заводски да са с аварийно. А може и да е като доп. екстра. Не ми се дупчи по колата. Моята я оправих, като й прекъснах захранването.

Преди 1 час, The Best Forman написа:

свалял съм два пъти подкалника и въженце не видях т.е  ще да е някакъв вид тунинг.

Явно машинките са проблемни и търсят решение.

Като гледам как е ориентирано въженцето спрямо машинката, би трябвало да виси през подкалника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пък аз евших да понадигна малко да огледам. Капачката е на един винт и се сваля лесно. След което може да се дръпне актуатора. Буката падна санмо от докосване. Аз там не съм пипал никога. Незнам кога не е пъхната добре. Сега я матиснах да щракне и всичко си тръгна.

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.