Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Какви цигари пушим?

maxrpm

Recommended Posts

• maxrpm changed the title to Какви цигари пушим?

Аз стартирах с Rothmans International и John Player Special, после в годините на кинтонемия пердашех Мелник и Средец (пък и по това време пуках по 2 кутии дневно), после дълги години бяло и синьо Виктори, по едно време минах на Karelia blue (които бяха толкова гадни, че след 1 месец на тях после не пуших 3 години :lol:). После пак бяло Виктори, после известно време вейп, сега съм на George Karelias.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В младите години - Gitanes, Galousies, Chesterfield, JPS (любими, а имаха и кръгли пластмасови кутии с 50 цигари - яко гъзария 😆), Kent, Lucky, рядко Rothmans International (плочка). По време на паралипсис - Феникс и БТ. От време на време по някоя Cohiba или Romeo&Juliet, както и разни пурети.

След седем години без цигари - бяла Карелия 100, сив Ротманс 100, а напоследък Карелия Ултима.

Отделно - няколко месеца "оцелях" на Iqos

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде сте ги намерили тея неща бе, най - екзотичното където съм изпушил са безбандеролните от женския 2010та , иначе не знам какво и е на синята карелия , от много хора съм чул че не я харесват , при мен 2 кутии си заминават. Иначе се кефех на червения lucky Strike, но вече го има само извън бг ... Жълтия камел , последно беше як, ама маи го развалиха. Icos - a e цигара за дискотека, пробвах го , никога няма да му свикна. Веднъж в една дискотека , си викам -"Айде да изляза най - накрая да изпуша една нормална цигара , че от това ми пропуши главата"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно време с тайфата пушехме Трезор. Чат пат крадях от Средеца на баща ми. После минах през Виктори, Давидоф (без бандерол). Имало е перкоди на Ориент Експрес и разни неща от безмитния, когато още съществуваха. После Давидоф с бандерол. Дълго изкарах на Парламент Аква, който преебаха. От тогава (около 3г.) пуша сиво Собрание.

Имах период около 7-8 месеца, в който пушех само IQOS. Забелязах, че усещам повече вкусове и миризми. Но поради факта, че устройствата перманентно се прецакваха, пак пропуших нормални цигари.

Държа да кажа, че това да пуша е най-голямата простотия, която съм правил в живота си. Реално никога не съм правил опит да ги откажа, но имам подозрения, че ще е мега тегаво към невъзможно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, sauber написа:

Реално никога не съм правил опит да ги откажа, но имам подозрения, че ще е мега тегаво към невъзможно. 

Единствения начин е 2 седмици отпуска , само у вас , никакви хора на около и да внимаваш какво ядеш. Първите дни са потенета , треперения , гадно е . Помага да си свиваш чай от пакетчета и да го пушиш. И това ти го казва човек , дето 3 месеца ги беше отказал , после дойде нова година , викам аре свий ми една , то кво ли толко да ми стане, после вземам една кутия пуша 2-3 , подарявам я на някой и така пак пропуших , след целия зор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.