Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смяна заден носач при 4х4

papopapi1

Recommended Posts

Здравейте колеги,счупи ми се заден носач долен на колата.Колата е в едно село,едвам я докарахме с рапатрак.Майстори няма,та аз трябва да се оправям.Колата е вдигната на трупчета при колелото ,носача е свален,взел съм нов.Та при слагането първо при главината,после при ухото на моста отворите не са съосни при моста.Носача се усуква от главината.Та тази главина как да я завъртя леко назад.Чудех се дали да разкача амортесьора отдолу или горе защото и тои като е разпънат прибутва.Но ме е страх пружината да  не се изметне нещо че тогава ептем ще се видя в приключение.Ако някой е сменял ,моля да сподели как го е направил.

Capture 1.PNG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.