Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проучване и покупка!

krasipask

Recommended Posts

Привет! 

Колеги, братовчедка ми спомена че си търси Фабия 2. Ще съм благодарен ако някой попадне на някоя интересна  обява която да качи в темата, може да коментирате и някои специфични проблеми за модела!  Тя преди години имаше Фабия 2 - мотор 1,2.  Ще пиша допълнително до какви пари търси, защото и аз незнам. Както и дали би взела дизел. 

Засега ще гледам бензиновите:двата 1,2\44kw,1,2/51kw

1,4/63kw

1,6/77kw

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.2 според мен го изключи слаб харчи и е проблемен 1.4 на мен също ми е слаб той е по-малко проблемен но ако се настъпва да върви си харчи не желателно да е на много километри тези коли нямат голям ресурс някъде около 250 к км 

1.6 е с верига единственият от изброените ,които ми допада като вървеж и разход но е рядък и трудно се срещат обяви 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм! Ако аз си търсех 1,6мотор  най-много ми допада! 

Ще говоря с нея да уточним по конкретно, макар че за нея и 1,2 си е вариант понеже е имала такава! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, krasipask написа:

Привет! 

Колеги, братовчедка ми спомена че си търси Фабия 2. Ще съм благодарен ако някой попадне на някоя интересна  обява която да качи в темата, може да коментирате и някои специфични проблеми за модела!  Тя преди години имаше Фабия 2 - мотор 1,2.  Ще пиша допълнително до какви пари търси, защото и аз незнам. Както и дали би взела дизел. 

Засега ще гледам бензиновите:двата 1,2\44kw,1,2/51kw

1,4/63kw

1,6/77kw

Краси , лично мое мнение - натискай я за нещо по-съвременно (1.2 ТСИ или 1.4 ТСИ) .. от по-старите технологии 1.6 МПИ е най-приемливия компромис ако иска да слага газ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да видим първо бюджета какъв е, че може TSI да не се побере в него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ghost_rider написа:

Да видим първо бюджета какъв е, че може TSI да не се побере в него.

ТСИ пускат 2010 на Фабия .. колко може да струва една 15 годишна кола.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като я видя ще поговорим по-подробно, че последния път на бързо се видяхме.Каквото мога ще и помогна, но последната дума ще е нейна. Да видим и какъв е бюджета, че това е основното за покупка. Ще пиша! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.