Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Загуба на Антифриз

Leo777messi

Recommended Posts

Здравейте ! Имам Шкода Октавия 3 , 1.5 tsi . 2019 година ! От скоро започна да губи антифриз . Закарах я на майстор надуха системата , провериха водната помпа и всичко наред , няма течове няма нищо ! Направиха и тест да не е гарнитура и там всичко е наред ! Някакви предположения ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разширителния съд в какво състояние е? Те са слабо място на цялата група.

Моята Октавия от чисто нова губеше антифриз, около литър на 50 000 км. Смених казанчето с ново и прекрати губенето. Сега Туарега ми също губи, казанчето прилича на извадено от морга и мисля да го сменя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Izolini написа:

Разширителния съд в какво състояние е? Те са слабо място на цялата група.

Моята Октавия от чисто нова губеше антифриз, около литър на 50 000 км. Смених казанчето с ново и прекрати губенето. Сега Туарега ми също губи, казанчето прилича на извадено от морга и мисля да го сменя.

Казанчето си е оригинално и е в отлично състояние според майстора .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, skodafen написа:

Водна помпа 

Не е водната помпа ! Посъветваха ме да проверя всмукателния колектор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво количество губи и на какъв период?

Моята Фабия от нова всяка есен (първите ниски температури) иска по 100 - 150 мл. да доливам и това е вече почти 10 год. Ако няма следи по блока или скоростите или около дебелите маркучи  от леки розови струйки , карайте си колата и не и се оглеждайте толкоз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, The Best Forman написа:

Какво количество губи и на какъв период?

Моята Фабия от нова всяка есен (първите ниски температури) иска по 100 - 150 мл. да доливам и това е вече почти 10 год. Ако няма следи по блока или скоростите или около дебелите маркучи  от леки розови струйки , карайте си колата и не и се оглеждайте толкоз.

сипвам на максимум и след 2-3 дни е почти на минимум . Това е от 10-15 дни така , преди това нямаше проблем 

Преди 3 часа, skodafen написа:

Водна помпа 

Не е водната помпа ! Посъветваха ме да проверя всмукателния колектор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.