Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте отново. След неколкократни проблеми с хидравличната помпа, дори единия път бях писал тук, мисля, че беше първия, отново спря, но този път по малко по-странен начин. Преди месец-два святкаше индикатора на таблото, оправяше се, пак святкаше, пак се оправяше, но хидравликата не спираше изцяло(от време на  време спираше изцяло), както при  неработеща помпа, а съвсем леко се втвърдява. По едно време спря да прави проблеми и от 1-2 седмици вече проблема си е постоянен. Доколкото съм чел напред-назад този проблем възниква при заминаващ датчик за ъгъла на завиване. Колко е вярно не знам. Реших да го сменя, след като проверих всички бушони. Проблема остана. Разбрах, че при смяна на този датчик трябвало да се изчисти грешката, тъй като тази грешка не се изчиствала сама след смяна на частта, а трябвало през диагностиката... Пробвах да я изчистя, но непосредствено след изчистването тя отново се показваше. Ще прикача файл, за да видите какво точно излиза(поразрових се да видя тази грешка от къде възниква и пише, че на първо време е от изгорял бушон, обаче,  те са си здрави...) В този случай по различното нещо е, когато махна буксата на датчика, която влиза в помпата, след запалване на колата хидравлика има за някакъв кратък период, грешка също има, но след 5-10 секунди отново леко затяга. 

Нужно е да спомена, че за 2-3г. съм сменил 3 помпи. Последния майстор, който ми я сменя каза да проверя колата електрически, че според него нещо не била наред... Има ли варианти нещо по ел. системата да натоварва помпата и да я кара да изгаря толкова бързо? Не мога да разбера при вас същия проблем също толкова константен  ли е?

• Бушони - проверени
  • Хидравлична течност - на нивото
  • Акумулатор - чисто нов(4-5 месеца)
  • Търпение - изчерпано

Всякакви коментари ще са от полза. 

0-02-05-b4bfaa12dfc1b7a82207f2326bbfaa2be8134198adf6e514df78559fb8ea4bbe_ee2bba5a0b19b2a8.jpg

Публикувано

Единственото , което ми хрумва е проблем в инсталацията.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.