Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги, понеже пепелянката най-накрая ме послуша за втора кола 😁 искам да питам за мнението ви за Супърб 2 1.8 ти 160 магарета,колега ми го дава на доста добра цена та се замислям . На снимка съм прикачил какво е правено по колата

Screenshot_2025-07-21-12-14-49-222_com.stamsoft.mobilebg.android-edit.jpg

Редактирано от Mirrko
Редакция
Публикувано

Имаме колега с такава кола тук, във форума, Супърб двойка фейслифт, 1.8л., 160к.с., оборудване Бизнес, 2013 беше произведена, в края на годината, ако си спомням правилно. И ако колата все още е при него, разбира се.😀

Дано @chavdarlk види темата и Ви разкаже повече за това бижу с този двигател.

Публикувано
Преди 2 часа, Mirrko написа:

искам да питам за мнението ви за Супърб 2 1.8 ти 160 магарета ....

Последното изречение в Допълнителната информация не е ли достатъчно?

Човекът си казва, че му гори масло. Провери колко струва ремонта на ДВГ и прибави сумата към добрата цена. Преди беше 6к лв.

колега ми го дава на доста добра цена

п.п. ако е хафтомат и там може да имаш бъдещи проблеми, защото е с кутия DQ 200.

Публикувано

Най-лесното е, взимате колата и беж в Еуратек за цялостна диагностика.

Колата седи там цял ден, карате им я сутринта в 08:00ч., ръчкат я за всичко и навсякъде, гледат и по дупките🤣 и в края на работното време получавате епикризата и сметката - 2016 беше 100 лева тая услуга, сега не знам колко е.

И трябва да видите кога имат свободни часове.

После с епикризата, където са описани всички болести и цените на Еуратек за лекуването им, поотделно и сумарно, се връщате при продавача, да си посъскате сладко-сладко за това той какво е обявил, пък то в крайна сметка какво е излязло.😀

Публикувано
Преди 1 час, joro-120L написа:

Последното изречение в Допълнителната информация не е ли достатъчно?

Човекът си казва, че му гори масло. Провери колко струва ремонта на ДВГ и прибави сумата към добрата цена. Преди беше 6к лв.

п.п. ако е хафтомат и там може да имаш бъдещи проблеми, защото е с кутия DQ 200.

И DSG има 😁

Публикувано

Подминавай! @joro-120L много точно е написал за последното изречение! 5-6К ремонт беше преди 4 години. В момента стъпваш на около 8... От това поколение - дизели задължително! Е, има някои изключения, но аз лично не бих рискувал.

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 1 минута, zloQQ написа:

Подминавай! @joro-120L много точно е написал за последното изречение! 5-6К ремонт беше преди 4 години. В момента стъпваш на около 8... От това поколение - дизели задължително! Е, има някои изключения, но аз лично не бих рискувал.

Лошо хора ,ще ме откажете а тамън се навих да дам 10к,явно ще я облъчвам за Октавията на Белята ако не се бъркам

Публикувано

Не знам колко си припрян в търсенето и какви са ти изискванията. Аз скоро мисля да сменям колата - О2 vRS дизел. Комби, ръчка... Та ако не бързате много и покрива изискванията - до месец-два ще е на пазара вероятно.

Публикувано
преди 45 минути, Mirrko написа:

И DSG има 😁

Възможно най-лошата комбинация. Ако държиш на С2, търси 2.0 дизел.

Ако е бензин, трябва да е с история за ремонтиран или сменен двигател.

Публикувано

Лошо хора ,ще ме откажете а тамън се навих да дам 10к ...

Съжалявам, че не чу това, което искаше да чуеш.

Като се познаваш с продавача, питай го колко масло харчи на 1000 км.

Публикувано

Лошо хора ,ще ме откажете а тамън се навих да дам 10к,явно ще я облъчвам за Октавията на Белята ако не се бъркам

Е па дай , ам за 2.0 ТДИ 140 магарета ;)

Публикувано
Преди 3 часа, Mirrko написа:

С тази кола няма да сбъркаш си мисля. Цената може да ти се струва висока, но и аз като гледах миналата година, под 10к € няма нищо свястно и то в Германия от първи собственик. Представи си колко би струвала тук нов внос ако е читава и прекупвача/търговеца си сложи минимална печалба.

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 5 часа, Mirrko написа:

явно ще я облъчвам за Октавията на Белята

Ако ти харесва О3, няма лошо. Иво /Белята/ си пази и поддържа колите. Предишният/първи собственик също го познавам. И той е педант. Само да кажа, че е 4х4. Ако не те бърка, скачай!

Публикувано

За колата на Иво Белята и аз смятам че няма да сбъркаш. Иво е маниак и Октавията му е в прекрасно състояние. За нея можеш да питаш и Пепино - той я обслужва'/ремонтира и също я познава наизуст.

Публикувано
преди 1 минута, Logrus написа:

За колата на Иво Белята и аз смятам че няма да сбъркаш. Иво е маниак и Октавията му е в прекрасно състояние. За нея можеш да питаш и Пепино - той я обслужва'/ремонтира и също я познава наизуст.

То е това съм сигурен 😀 проблема е пепелянката 

Публикувано
преди 3 минути, Mirrko написа:

То е това съм сигурен 😀 проблема е пепелянката 

Ако жената пречи на колата - сменяй жената 😝

Доколко са ви нужни две коли от един клас вие си знаете, но ако Октавията ти е ОК като размер за пътуване може да погледнеш и нещо по-малко за из града. Поне аз, откакто си взех картингът, се родих - малката кола влиза навсякъде, а с голямата гледам тъжно и подминавам късите паркоместа 😁

Публикувано (Редактирано)
преди 5 минути, Logrus написа:

Ако жената пречи на колата - сменяй жената 😝

Доколко са ви нужни две коли от един клас вие си знаете, но ако Октавията ти е ОК като размер за пътуване може да погледнеш и нещо по-малко за из града. Поне аз, откакто си взех картингът, се родих - малката кола влиза навсякъде, а с голямата гледам тъжно и подминавам късите паркоместа 😁

Жената и малкия са близо месец в Варна,ползват бащата на Пепелянката за шофьор който има Голф + ама той едвам събира количката 😁 а и при баща и бих се качил само с каска и негорим костюм с подплънки като за американски футбол , а за паркиране то в Варна до сега не съм има проблем а на работа имам служебен паркинг 

Редактирано от Mirrko
Добавка
  • Одобрявам 1
Публикувано

Не ти давам наклон, само споделих личен опит - разликата е, че аз нямам установено работно място, а служебен паркинг още по-малко, а и във Варна не съм ходил от 3 години 🙂 

И сега се сетих - има още една форумна Октавия на пазара - красиво зелена, пловдивска РС-ка 

Публикувано
Just now, Logrus написа:

Не ти давам наклон, само споделих личен опит - разликата е, че аз нямам установено работно място, а служебен паркинг още по-малко, а и във Варна не съм ходил от 3 години 🙂 

И сега се сетих - има още една форумна Октавия на пазара - красиво зелена, пловдивска РС-ка 

Малко ниска ми идва а аз карам като хамалин 😁 с джип ще се замислиш да минеш там където минавам с Шкодичко 😁иначе съм я виждал и много ми харесва

Публикувано
преди 42 минути, Logrus написа:

Коя?! Да не е на Пейо Кукумицина?

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.