Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Знам , че темата не е автомобилна , но се случва човек да си изпусне телефона и да му напука стъклото въпреки стъкления протектор. Минах вече по пътя и реших , че към момента не ми се сменя телефона , въпреки атрактивните оферти от оператора и някои промоции по магазините (имам доста информация и програми , които ме спряха да го сменям).

Занесох го миналия понеделник и въпреки уговорките , че срока за изпълнение е между 3 и 5 работни дни , ми звъннаха на следващия ден , че е готов. Не знам дали е заради отпускарския сезон или просто работят бързо. Доколкото разбрах манипулацията се извършва машинно и специално по моя телефон няма следи от разглобяване .. в някой следващ момент ще му сложа нов протектор и ще видя дали фабричната кривина е изчезнала както ме убеждаваше приемчика на сервиза (ще е по-добър от нов  :) ) , а цената от 65 лв. е символична .

Единствения минус е локацията - южната дъга в посока от  Младост към НИМ , преди бензиностанция ЕКО , но приемат поръчки и по куриер.

• Благодаря 2

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.