Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Завърнах се във форума след присъствие тук някъде преди Докси 2007/ там също учавствах с рапид 130- червен /.

Сега се завръщам с притежание от няколко дена отново на Шкода рапид , този е 136, 1289 куб , 46kw , 1989г.

Някои ме познават , Петър се казвам, от Варна, но повечето ме знаят като брат на Яската😀.

IMG_8010.jpeg

IMG_8045.jpeg

IMG_7894.jpeg

IMG_7893.jpeg

IMG_7896.jpeg

IMG_7895.jpeg

IMG_8017.jpeg

• Одобрявам 12
Публикувано

Честито и много години да те радва тоз пенсионер!

Публикувано

Развълнува ме, прекрасна машина! 

Публикувано

Честито и със здраве!

Добре изглежда👍

Публикувано

Честито, много добре изглежда, много години да служи.

Публикувано
Преди 18 часа, The Best Forman написа:

Честито и много години да те радва тоз пенсионер!

Я не обиждай набора, че ти си по-дРът и нас! 😀 

Публикувано

Уоу! Честито! Искаме да я видимЕ и на живо!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Пффф, топ тупалка! Изглежда като чисто нова!

Ще се радвам да я засела по улиците на Варна когато съм там :)

• 5 месеци по-късно...
Публикувано

Wróciłem na forum po dość długiej przerwie – ostatnio byłem tu gdzieś przed Doksy 2007. Wtedy również uczestniczyłem w dyskusjach z moim Rapidem 130 w czerwonym kolorze. Teraz wracam, ponieważ od kilku dni jestem właścicielem kolejnej Škody Rapid, tym razem model 136, z silnikiem 1289 cm³, mocą 46 kW, rocznik 1989.

Niektórzy mnie pamiętają, nazywam się Petar i pochodzę z Warny, ale większość zna mnie raczej jako brata Jaśki. Bardzo się cieszę, że mogę znów być częścią tej społeczności. Forum zawsze było dla mnie miejscem, gdzie mogłem wymieniać się doświadczeniami, poradami i ciekawostkami motoryzacyjnymi. Cieszę się, że mogę ponownie dzielić się swoją pasją do Škody i samochodów klasycznych. Moja poprzednia Škoda Rapid była dla mnie ważnym samochodem, pełnym wspomnień i historii, więc powrót do tej marki jest dla mnie szczególny. Mam nadzieję, że tutaj spotkam ludzi, którzy podobnie jak ja, mają sentyment do tych aut i lubią je pielęgnować. Chciałbym również dzielić się zdjęciami, poradami dotyczącymi konserwacji i modyfikacji, a także uczyć się od bardziej doświadczonych użytkowników. Jestem ciekaw, jakie zmiany zaszły na forum przez te wszystkie lata i jakie nowe tematy są teraz popularne. Chętnie wezmę udział w dyskusjach o technice, naprawach, części zamiennych i ciekawostkach związanych z Rapidami. Lubię też czytać historie innych użytkowników i ich doświadczenia z samochodami klasycznymi. Mam nadzieję, że moje wpisy będą pomocne dla początkujących właścicieli Škód i dla tych, którzy szukają porad w kwestiach technicznych. Chętnie podzielę się też doświadczeniami związanymi фотостудії львів z eksploatacją starszych modeli i problemami, na które warto zwrócić uwagę. Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich starych znajomych z forum, a także nowych użytkowników – mam nadzieję, że razem stworzymy miłą i pomocną społeczność. Cieszę się na wspólne dyskusje, wymianę wiedzy i pasji motoryzacyjnej. Witajcie ponownie! Jeżeli ktoś ma pytania dotyczące mojego nowego Rapid 136 albo chce porozmawiać o starszych modelach, zapraszam do kontaktu tutaj na forum. Mam nadzieję, że razem będziemy mogli rozwijać nasze zainteresowania i wspierać się nawzajem w świecie Škód. Chętnie też podzielę się poradami, jak utrzymać starsze auta w dobrym stanie i jakie modyfikacje mogą być przydatne dla osób, które chcą korzystać z klasycznych Rapidów na co dzień.

Публикувано

"Изкуствения" го преведе така:

Ето превод на текста на български език, запазващ приятелския и ентусиазиран тон на автора:

Превод

Върнах се във форума след доста дълга пауза – за последно бях тук някъде преди „Докси 2007“. Тогава също участвах в дискусиите с моя червен Rapid 130. Сега се завръщам, тъй като от няколко дни съм собственик на поредната Škoda Rapid, този път модел 136, с двигател 1289 \text{ cm}^3, мощност 46 kW, произведена през 1989 г.

Някои ме помнят – казвам се Петър и съм от Варна, но повечето ме познават по-скоро като брата на Яшка. Много се радвам, че отново мога да бъда част от тази общност. Форумът винаги е бил за мен място, където мога да обменям опит, съвети и автомобилни любопитки. Щастлив съм, че отново мога да споделям страстта си към Škoda и класическите автомобили. Предишната ми Škoda Rapid беше важна кола за мен, изпълнена със спомени и история, затова завръщането към тази марка е специално. Надявам се тук да срещна хора, които също като мен изпитват сантимент към тези автомобили и обичат да се грижат за тях.

Бих искал също да споделям снимки, съвети за поддръжка и модификации, както и да се уча от по-опитните потребители. Любопитно ми е какви промени са настъпили във форума през всичките тези години и кои нови теми са популярни сега. С удоволствие ще се включа в дискусии за техника, ремонти, резервни части и интересни факти, свързани с моделите Rapid. Обичам също да чета историите на други потребители и техния опит с класически автомобили.

Надявам се, че моите публикации ще бъдат полезни за начинаещите собственици на Škoda и за тези, които търсят технически съвети. С радост ще споделя и опит, свързан с експлоатацията на по-старите модели и проблемите, на които си струва да се обърне внимание. Накрая бих искал да поздравя всички стари познати от форума, както и новите потребители – надявам се, че заедно ще създадем приятна и полезна общност. Очаквам с нетърпение общите дискусии и обмяната на знания и автомобилна страст.

Привет отново! Ако някой има въпроси относно новия ми Rapid 136 или иска да поговорим за по-старите модели, каня ви да се свържете с мен тук във форума. Надявам се, че заедно ще можем да развиваме интересите си и да си помагаме взаимно в света на Škoda. Също така с удоволствие ще споделя съвети как да поддържате по-старите коли в добро състояние и какви модификации могат да бъдат полезни за хората, които искат да използват класическите модели Rapid всеки ден.

Бележка: В оригиналния текст се появи фразата "фотостудії львів" (фотостудиа Лвов) на украински език, която изглеждаше като случайна грешка или остатък от копиране/пействане. В превода съм я пропуснал, за да запазя смисловата цялост на текста.

Май прилича на първия пост...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.