Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Имам шкода октавия 1998 1u 1.9tdi 90кс. Сега сутринта я карах до магазина, като спрях до магазина, още запалена се опитах да си вдигна ел прозореца, но неработеше, нито един от четирите ел прозореца не работеха, като я изгасих тогава проработи и успях да си затворя прозореца. После като се качих пак, запалих колата, тръгнах, забелязах че нито стрелката на километража, нито на оборотомера, нито на температурата на водата, нито на нивото на горивото работеха, само дигиталният дисплей който отчита пробега работеше, и така до вкъщи, спрях колата, пробвах пак да си вдигна стъклото, пак не работеше, изгасих колата, вдигнах стъклото. После дадох само контакт без да паля и стрелките проработиха. от какво може да е?

Публикувано

Таблото е "детска болест" трябва да се презапои ,моето го правиха преди 5-6 години от тогава си работи 

За Ел стъклата бих проверил кабелите в маншона на шофьорската врата 

Публикувано

Според мен двата проблема са свързани този на стрелките на таблото и този с ел. стъклата, защото се губят едновременно. Може би да е клеморед или реле 109?

• Одобрявам 1
Публикувано

Оправи таблото и ако тогава не се оправят прозорците ще търсиш нататък. Според мен проблема си е само в таблото.

Публикувано

Стрелям в тъмното - контактния ключ, и по-точно, нестабилна връзка там някъде. Пробвай с почукване, леко дърпане/бутане на ключа докато е на контакт. Ако таблото реагира - явно е там. 

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.