Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте! Вече трети път ми се случва да ми протече спирачна течност от разпределителя на спирачното усилие на задния мост. Протича от местата където са завити тръбичките. охлабвам, затягам отново и теча спира. Дали е някакъв фабричен дефект, или алуминиевия блок корозира, или някой ми развива тръбичките? Някой да е имал подобни проблеми?

Благодаря, хубава вечер!

Публикувано

Сигурен ли се ,че от там да не са текнали самите тръбички близо до кантара според мен няма как да се развият или текнат по спомен са конуси 

Публикувано

Сигурен съм, вижда се добре. След като установя теча, развивам тръбичката един оборот, и я затягам отново и теча спира. Педала спира да пропада.Случва се на различни тръбички.  Случва ми се трети път, през няколко години. Първия път реших, че не е добре затегната. Втория, че се окислява алуминиевия блок в който са завити тръбичките. След третия път реших да питам, да не би някой да си играе със спирачките ми. Макар, че се съмнявам. Протичат не веднага след като се кача да карам, а след известно време... Все пак ако е само при мен работата е съмнителна...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.