Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Изпаднах в една дилема - левия стъклоповдигач започна да се държи странно - на паваж стъклото тропа дори и в затворено положение. При вдигане и сваляне издава шумове като на пресукани въжета , но работи. Вратата е разглобявана още докато беше гаранционна , но нямам навика да отварям прозороца и тези шумове ги открих доста след ремонта , та не мога да предявявам претенции към сервиза .. въпроса е ако сменя целия механизъм дали ще изчезне тропането и изобщо къде в тези механизми може да има хлабина като са на щипки и други пластмасови тъпотии.

П.П. Не съм си правил труда още да отварям вратата и да ревизирам работата от 2019 на сервиза.

Публикувано

То, стъклоповдигача е забравил, каква му е работата бре! Остарял е и не помни. Сигурно е издъхнал буквално след като не го ползваш. За к'во сега си тръгнал да му разваляш старините. Остави го да си умре спокойно и тогава - нов :)

Публикувано

Aко ще поръчваш , пиши, може и аз да измисля нещо, не се сещам сега , ама ще измисля https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/stkloepoedemnik-12791/skoda/fabia/fabia-nj3/108657-1-2-tsi

ето ти и някакви пластмаски https://gparts.bg/624-fabia-3-styklopovdigach

Публикувано
На 14.09.2025 г. at 13:58, zloQQ написа:

То, стъклоповдигача е забравил, каква му е работата бре! Остарял е и не помни. Сигурно е издъхнал буквално след като не го ползваш. За к'во сега си тръгнал да му разваляш старините. Остави го да си умре спокойно и тогава - нов :)

До скоро избягвах паважа , а сега се налага да минавам по бул. Цар Борис III  по два пъти дневно и е страшно изнервящ с това дрънкане .. може да се кара на изцяло свален прозорец.

На 14.09.2025 г. at 13:59, maxrpm написа:

Aко ще поръчваш , пиши, може и аз да измисля нещо, не се сещам сега , ама ще измисля https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/stkloepoedemnik-12791/skoda/fabia/fabia-nj3/108657-1-2-tsi

ето ти и някакви пластмаски https://gparts.bg/624-fabia-3-styklopovdigach

Мисля да видя какво се предлага на пазара и да взема цял механизъм.

Публикувано
преди 7 минути, The Best Forman написа:

До скоро избягвах паважа , а сега се налага да минавам по бул. Цар Борис III  по два пъти дневно и е страшно изнервящ с това дрънкане .. може да се кара на изцяло свален прозорец.

Да не си сменил кабинета бре? Чий го дириш по паважа?

Публикувано
преди 15 минути, The Best Forman написа:

Мисля да видя какво се предлага на пазара и да взема цял механизъм.

Цар Борис III , не съм имал кола , където да не тропа всичко в нея , там се кара с 30км/ч и пак е много... Цял механизъм си вземи , ама първо свали кората и виж какво търсиш. 

Публикувано
Преди 2 часа, zloQQ написа:

Да не си сменил кабинета бре? Чий го дириш по паважа?

Аз бих ти отговорил какво дири натом, ама ЕвЖений ще бе банне ако не туря червена точка с 35+  а и да туря пак ще ме шамари 

Преди 2 часа, maxrpm написа:

Цар Борис III , не съм имал кола , където да не тропа всичко в нея , там се кара с 30км/ч и пак е много...

Ми, колкото по-бързо караш толкова по-малко тропа. Особено с Вишната при над 80 колелата не се връщат до паважа, че да изтропат, почти като на въздушна възглавница съм 🤣

Публикувано

преди 12 минути, Izolini написа:

Аз бих ти отговорил какво дири натом, ама ЕвЖений ще бе банне ако не туря червена точка с 35+  а и да туря пак ще ме шамари 

Ми, колкото по-бързо караш толкова по-малко тропа. Особено с Вишната при над 80 колелата не се връщат до паважа, че да изтропат, почти като на въздушна възглавница съм 🤣

С 80 съм карал само веднъж , една ***** като ме издразни. 120 ката направо си летеше на паветата ляво - дясно и това не е вариант. Предпочитам да обиколя София , отколкото да мина оттам. Трай си за другото , когато реши , ще си каже сам. ;)

Публикувано
Преди 2 часа, Izolini написа:

Прав си Ице! Колкото по-бързо карам, толкова по-високо прелитам над паважа. Сутрин минавам Борис от Гешов до Бъкстон, понякога и следобед на обратно - гледам да съм с превишена скорост винаги, макар да не е ОК спрямо закона :)

Евгени не го знам що тормози колата по паветата. Бях останал с друго впечатление за неговата особа и отношението му към "синьото небе". Дано да е уважителна причината и да има големи сиси барем. Всичко друго е неприемливо 😅

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.