Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Точно този е жълтия на 2138. Даже и тема си отворил. Мерси, Ице.👍 Аз търсих жълтото на 408И.

Имали сме в семейството Москвич. 21412 S. Бежов. От 90та г. ... и 93та беше продаден! S се различаваше от предишните, в това че има и дясно огледало и 4 бр. калобрани, и 3 бона отгоре.

Затваряха Мототехника и баща ми нямаше какво да вземе. Шкодите свършиха и останаха само Москвичи, сглобявани в Ловеч.

image.png.277d7dd6b5db5f55ef9ec377e67a24c3.png

• Одобрявам 1
Публикувано

Първите партиди сглобени 2141 в Ловеч бяха потресаващо некачествени - излизат от Мототехника и спират след няколко метра, няма тръгване след това, при първия дъжд колата става гьол вътре, всякакви подобни благини.

Да е било края на 1988г. или началото на 1989г., имам спомен, че във вестника писаха какви трагични недомислици са излизали от завода и колко разочаровани и ядосани са били купувачите. Пък и няма с какво да я смениш.😀

Бил съм на 12г. тогава, спомням си като се появиха 2141.

• Одобрявам 1
Публикувано

2141 "Алеко" е с двигател на ВАЗ 2106. 1600 кубика. Имаше ги, но по-рядко.

21412 е с двигател на Москвич 412, 1.5. Не е дефорсиран, като 2140Д, нито е чист дванайстак. Нещо по средата.

Колата я взехме август. Баща ми си идва от Мототехника с нея, аз го посрещам пред блока. Гледам го потен и отворил всички стъкла на колата....?! ....Ми не мога да спра парното! Ръчкам лоста, нищо не става.

Кога погледнах, те не закачили жилото за кранчето и реално не може да се управлява. На втория ден започна да му задържа задното колело. Кара я в сервиз, гаранционно. Разни гумени уплътнения се напукаха на втората година. Като включиш задна излизаше маншона на лоста с цялата основа. Хвана го с видии. Трудно вкл. втора на студено и т.н. Не можа да го изтърпи. Продаде го и си купи Шкода.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.