Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, колеги,

Търся си първа кола – колебая се между Fabia 1 или Octavia 1. Не искам да е на газ.
Фен съм на 1.9 мотора, защото в момента карам Fabia 1.9 SDI, но бих предпочел TDI вариант – търся повече издръжливост и икономия, а не толкова скорост.
Ако е Fabia, държа да е дизел, но при Octavia нямам против и бензинов вариант.

Ще се радвам на съвети и препоръки – какво бихте ми препоръчали за първа кола?

Поздрави!

Публикувано

Първо - добре дошъл във форума на Шкода!

Относно избора ти - повечето биха ти казали "няма значение дали е Фабия или Октавия, избери читавия автомобил". Но виждам, че си от София - с толкова стара кола забрави за влизането в центъра през зимата.

Публикувано

Здравей, 

Да за център си прав,но искам нещо което просто ще ме вози.По скоро ме интересува от какви мотори да бягам и защо. 

Благодаря.

Публикувано

Ако това

Преди 5 часа, АлександърГинчев написа:

търся повече издръжливост и икономия, а не толкова скорост.

и това

Преди 3 часа, АлександърГинчев написа:

искам нещо което просто ще ме вози

си намери sdi като това, което караш. Това е най-безпроблемния и трудно убиваем мотор от всички, които се влагат в първа генерация Фабия и Октавия. Естествено при 20 и нагоре годишна кола си е тото.

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 4 часа, Izolini написа:

Първо - добре дошъл във форума на Шкода!

Относно избора ти - повечето биха ти казали "няма значение дали е Фабия или Октавия, избери читавия автомобил". Но виждам, че си от София - с толкова стара кола забрави за влизането в центъра през зимата.

Ице, нИдей тЪй, шИ мЪ Убидиш!

Преди 10-на дни един бивш колега от Техническия, си пусна Октавия 1-цата за продажба. Неговата е като моята, 2009г, 1,9TDI PD, 101 коня, AXR мотор, само че комби. На ГТП сме Еко 3, което значи, че погледнато от днешна дата имаме поне още 3 години да си се движим през центъра.

Публикувано
Преди 1 час, ghost_rider написа:

Ице, нИдей тЪй, шИ мЪ Убидиш!

Преди 10-на дни един бивш колега от Техническия, си пусна Октавия 1-цата за продажба. Неговата е като моята, 2009г, 1,9TDI PD, 101 коня, AXR мотор, само че комби. На ГТП сме Еко 3, което значи, че погледнато от днешна дата имаме поне още 3 години да си се движим през центъра.

Това е Октавия Тур. На фона на "талянките" нов внос са редки като бяла лястовица. Истинските О1 и Ф1 с 1,9 tdi нямат шанс да вземат Еко 3, питай Сашко

Публикувано

Посипвам си главата с пепел!

Днес цял ден мой много близък приятел (много ме обича човека, особено да ми навира муцуната в merde) ми изпраща снимки на таралясници (почна с един червен 🖕после мина на други цветове), произведени преди 1.1.2007 година с категория ЕКО3.

Значи си взимам думите назад за влизането в центъра.

По този случай си оставам с първоначалната диагноза - гледаш и отнасяш най-читавия екземпляр.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.