Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги, откъде мога да си закупя тези прегради (мисля, че така се казват) и как се захващат, ако евентуално намеря. Октавия 3 2013 година хечбек? Благодаря на отзовалите се предварително🍀

IMG_20250928_165123.jpg

Публикувано

Провери колко ще ти искат за тях в Еуратек. Ако не ти хареса цената, поне ще знаеш колко струват нови и съответно ще можеш да се пазариш за втора употреба от моргите.

Публикувано

От долната страна имат велкро и то се захваща много стабилно. Освен това можеш да ги прегъваш през средата до 90 градуса и да ги сложиш където и да е в багажника, за да подсигуриш всякакъв товар. Цена не знам, нашата ги имаше.

Публикувано
Преди 16 часа, mirizlivpor написа:

От долната страна имат велкро и то се захваща много стабилно. Освен това можеш да ги прегъваш през средата до 90 градуса и да ги сложиш където и да е в багажника, за да подсигуриш всякакъв товар. Цена не знам, нашата ги имаше.

Това е опция. Тези ъгълчета, за които говориш са като допълнителен аксесоар към преградите, но има и по-обикновени, които са си само прегради без делима част.

Публикувано

То прегради ще намериш, но водачите вървят със страниците от текстил. Не се продават отделно.

Публикувано
Преди 2 часа, JORDITO написа:

То прегради ще намериш, но водачите вървят със страниците от текстил. Не се продават отделно.

Как са фиксирани, нещо като нитове към мокета може би? Не съм разглобявал за да ги видя от задната страна на мокета, но изглеждат стабилно фиксирани.

Ако е така, остава само един начин, взема се пълен комплект със страничните мокети от такава кола на части, но цената вероятно ще е висока.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.