Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

И аз си закупих Шкода Октавия 2.

Мултимедията обаче си има проблем. В началото ми дадоха съвет ,че става на въпрос за калибриране ,но след преглед и опит за калибриране съсед каза ,че е забила 🤨. Съвета му беше да се преинсталира. Някой може ли да ми съдейства за нещо такова? С триста мъки стигнах до настройките до калибриране ,но без да искам натиснах ресет и сега вместо логото на Шкода излиза VW. 

image.jpg

Публикувано

Това е някаква НЕ фабрична медия. @JORDITO е колега, който се занимава с медии. Мож ш да му драснеш на него за съвет или евентуално съдействие ако може да се направи нещо с медията. Вариант е и да метнеш нов Андроид в колата направо. Аз лично, така бих направил. Успех!

Публикувано

По принцип мисля, че и тази върши чудесна работа. Не ми се иска да слагам Андроид тъй като ,както всеки знае ползват памет ,която се запълва и почва да забива. Тази си върви и има достатъчно функции. Единствената драма е ,че като натиснеш някъде то се пуска нещо съвсем различно. 

Публикувано

Ами, свържи се с Жорката тогава. Ако има възможност да се оправи с калибриране - ще съдейства със сигурност. Между другото може да е станало нещо по медията и да се е изкривил дисплея леко (или нещо под него). Тогава също се получава този проблем с "натискаш едно, стартира се друго". Понякога дори самия монтаж на медията може да причини такива аномалии. Казвам го, за да знаеш, че има и други причини за тази реакция на дисплея. Успех!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.