Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги,

моля за съвет и препоръка за сервиз за решаване проблем с парното.При загрята кола ,температура на макс...от въздуховодите излиза хладък въздух.Вентилатора си работи на всички степени,антифриз а е до горе...но топло няма.Колата е 2018г с климатроник.

Моля за съвет от къде да започна да търся проблема,мисля първо да мина на компютърна диагностика и след това ще видим...

Публикувано

Сервиз Елбатрон в Лозен. Имат тема в VW форума. 

• Одобрявам 1
Публикувано

Знам за същия проблем на Октавия 3, само че 2,0 TDI (не знам устройството на охл. система дали е 100% еднакво).

Оказва се запушено радиаторче на парно от топчета силика. Ремонта е правен в Еуратек - ново радиаторче и промивка на системата с някаква химия.

Публикувано

Виждам, че сте от София, поне според профила, така че вероятно за София ви е питането, макар че не сте уточнили. 

В раздел Бял списък има избор, но конкретно за климатизация и отопление, хората се доверяват на Елбатрон в с. Лозен. Може би не е на много удобно място за много хора, но за мен си заслужава. Дори наблизо има автобусна спирка на 5-цата, с която се стига до ИЕЦ и от там с метрото или каквото е необходимо вече е лесно, ако няма кой да ви вземе/закара. Лично аз съм ходил там, но само диагностицирахме проблема, и не стигнахме до прием на пациента. При нужда вероятно те ще са ми първия избор, без да му мисля много.

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 1 час, baijoro написа:

Знам за същия проблем на Октавия 3, само че 2,0 TDI (не знам устройството на охл. система дали е 100% еднакво).

Оказва се запушено радиаторче на парно от топчета силика. Ремонта е правен в Еуратек - ново радиаторче и промивка на системата с някаква химия.

Ако не е тайна, колко струва там това удоволствие, приблизително?

Публикувано

Благодаря на всички.

Публикувано

До ghost_rider:

Беше на мой роднина, преди година, този ремонт и не мога да съм точен.

Мисля, че ~1200лв (613,55€😆) ми беше казал.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.