Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейтепълни се с вода от дъждовете отпред в краката на пасажера доста обилно ,проверих дренажа под кората и в калника изтича свободно 

IMG_20251028_094129.jpg

Публикувано

А кората над филтъра на купето здрава ли е? Да не се отича водата от челното стъкло директно върху филтъра и да изтича вътре водата. Другия вариант е, въпреки че са чисти дренажите, да се е деформирала "фунията" на която се монтира филтъра и в основата и да не уплътнява и да тече вода вътре към купето.

Понеже бързо и лесно се свалят, може да махнеж жабката и вентилатора на парното и да гледаш дали от там тече. Може да си направиш и проба, някой да плисне кофа с вода на стъклото и да гледаш от вътре в това време къде ще шурне.

Шибедах има ли колата?

Публикувано

Няма шибидах , засега и аз съм набедил тази пластмаса в ,която ляга филтъра, гледах допълнително я уплътняват  със силикон ще разглобя, изчистя и измия всичко ще и сложа силикон гледам и от другата страна има нещо като кутия с букси на която също уплътняват капака и със силикон засега от там няма теч 

Публикувано

на твое място бих свалил мокета и бих огледал пода. ако водата идва от корпуса на филтъра, ще е мокро и доста по-нагоре и най-вече по-вдясно над краката на пасажера. възможно е да имаш пробойна някъде около тунела и при движение водата да прониква. ето моя проблем с октавия 3 (не е баш като твоя, но дава насоки): 

Публикувано
Преди 6 часа, skodafen написа:

Няма шибидах , засега и аз съм набедил тази пластмаса в ,която ляга филтъра, гледах допълнително я уплътняват  със силикон ще разглобя, изчистя и измия всичко ще и сложа силикон гледам и от другата страна има нещо като кутия с букси на която също уплътняват капака и със силикон засега от там няма теч 

От ляво пред шофьора минава инсталацията от двигателия отсек към купето. Ако нямаш теч там, не пипай, но в дясно първо направи теста с голямо количество вода, както ти написах. После вече ако се окаже от там, разглоби и изчисти добре. Силикон - само в краен случай.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.