Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Kлапана уж е нов, но не го проверих затваря ли. Най - накрая , така ще направя , опитах се онзи ден да откача буксата на клапана ,за да не отваря , но не можах да я откача , студено е и пластмасата се е одървила... Ще опитам в Петък пак . :) Според мен компа го отваря , когато не трябва , поради друга повреда , ама ще тествам. Утре ще я тествам без капачка на резервоара , че е най - лесно. Ако вакуум от сервото влиза в тая система , пак е проблем. Трябва и това да го затапя за тест. Един път отпред много миришеше на пластмаса... 

Публикувано
преди 8 минути, maxrpm написа:

Kлапана уж е нов, но не го проверих затваря ли. Най - накрая , така ще направя , опитах се онзи ден да откача буксата на клапана ,за да не отваря , но не можах да я откача , студено е и пластмасата се е одървила... Ще опитам в Петък пак . :) Според мен компа го отваря , когато не трябва , поради друга повреда , ама ще тествам. Утре ще я тествам без капачка на резервоара , че е най - лесно. Ако вакуум от сервото влиза в тая система , пак е проблем. Трябва и това да го затапя за тест. Един път отпред много миришеше на пластмаса... 

Саше дай да ти продавам Шкодичко 😁 само 1.9тди тесни пички и смърт,вярно автоматик е ама видя как върви на събора ,върви и с 2 комплекта гуми и джанти,като зимните са на 1 сезон 

Публикувано

Новия кмет уби дизелите за съжаление , а и аз автоматици не карам , няма как. ;)  Автомат кола - само ако ме помолиш да те карам към Пирогов... 

Публикувано
преди 4 минути, maxrpm написа:

Новия кмет уби дизелите за съжаление , а и аз автоматици не карам , няма как. ;)  Автомат кола - само ако ме помолиш да те карам към Пирогов... 

Единственото тъпо на на дсг е като катериш поне при мен ,при всички останали случай Шумахер пасти да яде за времето за превключване 😈 само не разбрах какво ще правиш в центъра освен да търсиш паркомясто 😁

Публикувано
преди 11 минути, Mirrko написа:

Единственото тъпо на на дсг е като катериш поне при мен ,при всички останали случай Шумахер пасти да яде за времето за превключване 😈 само не разбрах какво ще правиш в центъра освен да търсиш паркомясто 😁

Работя в Цум... Докато DSG то превключи , чийто съединители са 4000 лв за части и само един човек в БГ може да ги настрой, аз вече съм там и си поръчвам шкембе и картофки ... Освен това имам два крака , с левия се използва съединителя. :) 

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.