Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте купих си 100s от 76 година в не много добро състояние.

За момента документалната врътка е под въпрос и няма да се впускам в тежки приключения.

Ако се наредят нещата с документите ще ми трябва помощ за едрогабаритни части от всякакъв тип. 

IMG_20251207_094334.jpg

IMG_20251207_102612.jpg

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 1 час, stelko_19 написа:

Здравейте купих си 100s от 76 година в не много добро състояние.

Здравей,

Не знам, но толкова запазена стотица рядко излиза. Основен критерий ми е състоянието на броните, като хром покритие. Да не говорим, че снимковият материал е оскъден. Изглежда на оригинална боя и малък пробег. Тук там ръждичка, повърхностна и леки деформации. Поправимо е. Защото. Едрогабаритни части само от Чехия.

Публикувано
преди 20 минути, joro-120L написа:

Здравей,

Не знам, но толкова запазена стотица рядко излиза. Основен критерий ми е състоянието на броните, като хром покритие. Да не говорим, че снимковият материал е оскъден. Изглежда на оригинална боя и малък пробег. Тук там ръждичка, повърхностна и леки деформации. Поправимо е. Защото. Едрогабаритни части само от Чехия.

Броните в случая не са фактор. Стояла е 30+ години зазидана в  гаража.. няма детайл който не е деформиран на 80к км е но има удари  включително и бояджийски изпълнения по нея.. снимките не са ми сила гледам все пак да правя по някоя друга фотосесия. Ами нека и от Чехия да са въпроса е как? 

Публикувано
преди 54 минути, stelko_19 написа:

Броните в случая не са фактор.

Предполага се, че и ламарините са здрави. С по-малко ръжда.

преди 57 минути, stelko_19 написа:

Ами нека и от Чехия да са въпроса е как? 

Не съм пазарувал от там. Трябва да се търсят сайтове, търговци. Казах го като вариант, и че ще оскъпи реставрацията.

Желая документално да се уреди и да си я направиш с мерак. За мен, колата е запазена и комплектна за годините си. Има потенциал.

п.п. от фейсбук групата за стари Шкоди може да питаш Kostadin Kuzmov за съдействие, евентуално ако има нещо.

За друг не се сещам, който да ти помогне с части.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.