Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Първия въпрос е - достатъчни ли са двете антени (за GPS и WiFi) за да работи автономно медията чрез нейния GPS и шернат интернет от телефон? .. не ми се занимава да вадя допълнителна СИМ карта за нет.

Втория въпрос е т.к. връзвах телефона с кабел , но не виждам папки на устройството , възможно ли е с лаптоп да и стоваря 30-40 Гб МР3 ки (има достатъчно собствена памет 128 Гб)?

За сега третия въпрос е - могат ли да се добавят приложения за интернет радио в Андроид ауто или е по-удачно да се инсталират на медията?

Последния (за сега) въпрос е - медията има вентилатор с хвърчаща букса , не съм слагал куплунзите за камерите , но огледах навсякъде и не намерих подходяща букса за вентилатора .. под защитния капак ли да я търся по платката или ще излезе някъде по сноповете?

Публикувано
Преди 3 часа, The Best Forman написа:

Първия въпрос е - достатъчни ли са двете антени (за GPS и WiFi) за да работи автономно медията чрез нейния GPS и шернат интернет от телефон? .. не ми се занимава да вадя допълнителна СИМ карта за нет.

Би трябвало, моята работи точно така.

Втория въпрос е т.к. връзвах телефона с кабел , но не виждам папки на устройството , възможно ли е с лаптоп да и стоваря 30-40 Гб МР3 ки (има достатъчно собствена памет 128 Гб)?

Това чудо няма ли USB port да му боднеш флашка и да я източиш, та ще влачиш лаптоп?!?

За сега третия въпрос е - могат ли да се добавят приложения за интернет радио в Андроид ауто или е по-удачно да се инсталират на медията?

Зависи от къде ползваш Waze - ако е на медията, тогава теглиш приложение за радио там за да работят в синхрон. Ако бълваш през Андроид ауто - тогава на телефона. Ама при това положение за чиЙ ще шерваш нет по хотспот към медията? Значи всичко е на нея и се връщаме към първото изречение. Но ако медията е със слаб хардуер рискуваш да лагва - на моята Waze и Spotify едновременно я затрудняват.

Последния (за сега) въпрос е - медията има вентилатор с хвърчаща букса , не съм слагал куплунзите за камерите , но огледах навсякъде и не намерих подходяща букса за вентилатора .. под защитния капак ли да я търся по платката или ще излезе някъде по сноповете?

Три отговора са free, ама за четвъртия ще трябва bezahlen.

Публикувано

Ама и аз ли Андроид медия, която да има и Андроид ауто/Карплей? Знам, че има някакви приложения дето са като тях, ама... Иначе бих повторил отговорите на Ицо.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.