Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги , помагайте .. една пералня ме тормози вече половин година .. с предно пълнене е и е завряна в шкаф .. проблема е , че на всякп трето пране се налага да я намествам за да не блъска в стените .. ползва се на неповече от 600 об/мин и въпреки това се разхожда из шкафа. 

Мислех да слагам антивибрационна подложка , която ползвам под един компресор , но подозирам , че ще я направи на топчета. Загледах едни крачета , които се слагат под краката на пералнята , но не знма колко са ефективни .. отделно имам ограничение и по височина (3-4 см).

Нещо такова мисля да взема

Ако не се оправи с тях може би не е лошо да и взема амортисьори или Бог знае какво :(

Публикувано

Щом се разхожда, значи не е добре нивелирана. Започни с това.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.