Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Заслужава ли си да му гледам повторение? Четейки е имало интересни моменти.

Публикувано
Just now, Izolini написа:

Заслужава ли си да му гледам повторение? Четейки е имало интересни моменти.

До 30тата обиколка беше интересно за първо място,след това за второ 😁

Публикувано

С промените в правилата са върнали интригата и изпреварванията вече не са на всеки завой. И, доколкото разбирам са се договорили за връщане към 60/40 в полза на ДВГ. Т.е. стъпка в обратна посока. Но пък интригата се връща. Или пък да беше от пистата.

Публикувано

Браво на Макс - беше перфектен. Успя да качи Форд на подиума. Мисля, че истинското състезание сега започва. Антонели беше нагъл, самонадеян и неприятен за гледане, на фона на всички грешки, които направи. В следващите състезания ще има доста проблеми.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Чудесно каране на Цолов! Браво! Железни нерви, супер реакция при простотията на Камара! Браво!

Но, както обикновено, супер скучни състезания :( Тая писта е квалификация и старт. Другото е въпрос на рулетка :(

Публикувано

Мафия унищожиха, пак, състезанието! 

А от МагарИ, за пореден път, тотално омазаха стратегията и на...ха Льоклер!

И, ако сега Антонели си загуби напълно заслуженото първо място, ще е тотална пародия!

Публикувано
преди 44 минути, PRR написа:

Мафия унищожиха, пак, състезанието! 

А от МагарИ, за пореден път, тотално омазаха стратегията и на...ха Льоклер!

И, ако сега Антонели си загуби напълно заслуженото първо място, ще е тотална пародия!

Който не отпадна днес беше наказан 🤣 иначе Кими пак им преподава

Публикувано

Браво на Кими!

Чудесно каране и на Хамилтън и на Хаджар. Втория направи чудеса с не-работещата каручка на лимонадите!

Жалко за Льоклер. Според мен на тоя завой имаше проблем, след като два автомобила отпаднаха там толкова "смешно" :(

А подреждането след тях си беше рулетка.

Като цяло - супер скучно състезание, очевидно, че дори с предимство от 2, дори 3 сек на обиколка пак не можеш да изпревариш! Просто трябва да се махне от календара.

Публикувано
преди 17 минути, PRR написа:

Браво на Кими!

Чудесно каране и на Хамилтън и на Хаджар. Втория направи чудеса с не-работещата каручка на лимонадите!

Жалко за Льоклер. Според мен на тоя завой имаше проблем, след като два автомобила отпаднаха там толкова "смешно" :(

А подреждането след тях си беше рулетка.

Като цяло - супер скучно състезание, очевидно, че дори с предимство от 2, дори 3 сек на обиколка пак не можеш да изпревариш! Просто трябва да се махне от календара.

Една Стрил не го броим 🤣 но и Строл и Льоклер не казаха нищо за асфалта само за спирачките

Публикувано

image.png.87b3ea1b7e9dbea24ec0b642aadce81d.png

А на други снимки се виждат и камъчетата по гумата ...

Публикувано

След еуфорията българска, една снимка от Стената на Шампионите, писта Жил Вилньов, Монреал...

(колоездачите карат в обратна посока, което беше интересно 🤔)

Screenshot_2026-06-08-08-23-57-224_com_miui.gallery.thumb.jpg.cc675e90da447c0fff601160935f3e78.jpg

Публикувано

Сутринта гледах повторение на квалификацията. Жалко, че мрънкалото Ръсел тръгва първи. Добре, че Саждьо е до него и вероятно ще го остави да му диша изгорелите газове още след първия завой. Мале, колко са зле днешните пилоти, та аз да се надявам Саждьо да ги бие!?

Преди да гледам повторението попаднах на новини, че са отменили наказанието на Гасли и той пак е трети. И това се случва 4-5 дни след състезанието, като се обяснява, че радара им давал грешни показания. Но поне още трима пилоти в челото получиха наказания за същото и ги изтърпяха, но на тях нямаше кой да ги отмени. Цялата работа плаче за китайка правосъдие!

Публикувано

Днес доста смотан ден. Цолов им показа, че е пилот, маФИЯ пак го нашамароса с 5 секунди и от 2ро го свалиха на 4то място. Тия кретени целенасочено го работят. Май е крайно време да се намеси и някой шеф на отбор, защото това вече е тенденциозно :(

Относно формулата - честито на Хамилтън. След толкова време отново първи и, според мен, най-важнотото - заслужено! Шамароса ги ритуално. С или без VSC-а щеше да ги нашамари. Разликата беше чувствителна.

Много, ама много жалко за Кими. Демонстративно отнесе Ръсел, показа, че е значително по-добър и ... техниката го предаде :(

Ръсел ... посредствен пилот с добра кола. Мерцедес - пълни палячовци. За пореден път рискуват първото място заради измислени принципи. Очевидно е - Ръсел не става!

Ландо - изкара късмет, но и кара. Толкова можеше колата, толкова изкара от нея.

Лекето - чисто каране в собствено състезание, двоен късмет и в крайна сметка 4то място. Предвид състоянието на автомобила - адмирации.

Жалко и за Льоклер. Уви техниката си е техника и винаги може да ти покаже средния пръст :(

Последно - голямо жалко за дедо Алонсо. С тази каручка е направо жалко за таланта и желанието му. Уви :(

Публикувано

Пожелах му го, направи го. Макар и по различен начин, но направо ги уби. Понеже Пепи е писал по-бързо ще го цитирам:

преди 9 минути, PRR написа:

Шамароса ги ритуално. С или без VSC-а щеше да ги нашамари. Разликата беше чувствителна.

Ръсел е абсолютен палячо! Почти избута Кими от пистата. Леке!

Простотията с наказанията след състезанието, отменянето на наказания дни по-късно и прочие ми идва в повече. И в двете формули. Това вече не е състезание на пистата, а гледане на видео дали някой е настъпил линията и с точно колко милиметра! Пресекат ли финала каквото било-било, финиш! Все пак ако те накажат по време на състезанието тези 5 секунди евентуално можеш да ги наваксаш. След финала ядеш хурката. Иде ми да напиша една дългосвиреща, ама ме мързи да въртя езиците за да не ме коригира изкуствения 🤐

Публикувано

Отново подигравка с Цолов. Гадни мафиоти. Браво на Хамилтън - перфектно каране, много добре настроен автомобил, добра стратегия. Напълно заслужена победа. А Кими отново показа, че не е дорасъл за Ф1. Ще е добре за него да се върне за един сезон във Ф2 - да се научи поне да кара вътре в пистата. 😁

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.