Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 1 час, Brusche написа:

Оххх, за съжаление нищо такова не виждам 😔😔😔

За мен това означава, че е имал удар отпред, при който са били засегнати и двата калника. Всичко отпред е сменено. Брони, калници, фарове. Те затова са и толкова бистри, като нови. Може и капак. Даже дясното тяло за халогена и дневните изглежда по-ново от лявото. Личи си по светенето, но не го засегнах в предните коментари. Взели са го евтино и са го стегнали. Какви са били пораженията и колко добре е направен не мога да кажа. Много коли от автокъщи са така и не мож ги позна. Тук баджовете издават.

Преди 1 час, Mirrko написа:

нямаше ли надписи и на седалките? ....

Имат.

Защото надписи за калниците се продават в Али Експрес 

Да, продават се. Заводските са специфично позиционирани на калника и се хващат, ако са сменяни и не е било обърнато внимание на детайла. Да речем, ако джамбаза се опитал да прикрива следи.

Публикувано

нямаше ли надписи и на седалките? Защото надписи за калниците се продават в Али Експрес 

Въпроса тук е дали не липсват, защото е бил бая ударен. Тоест да са сменени евентуално калниците и джантите..

Публикувано
преди 2 минути, Brusche написа:

Въпроса тук е дали не липсват, защото е бил бая ударен. Тоест да са сменени евентуално калниците и джантите..

Така де и аз това намекнах 😁 по-лесно се сменят калници отколкото салон и ако на седалките го пише а на калниците не значи има нещо

Публикувано
преди 11 минути, Mirrko написа:

Така де и аз това намекнах 😁 по-лесно се сменят калници отколкото салон и ако на седалките го пише а на калниците не значи има нещо

Мирко, само ЛК има кафяв салон. За надписа на калниците писах отдавна, точно защото не ги видях, а и колата нарочно е снимана отдалече. Гарантирам, че е ЛК, а не преправян Супърб на такъв.

Публикувано

Ахххххх *****.... Така се надъхах снощи, за този кафяв салооон 😭 уви, много редфлагове изскачат.. 😭😭😭

Публикувано

Ще търсим друг. Но, С2 ЛК рядко излиза. Като бяла лястовица са. :)

• Одобрявам 1
Публикувано

Липсата на надписи не е кой знае какво. На приятел със С3 L&K му се разлепи от жегата надписа частично и го разкара. Колата може и да е удряна, но да е направена ОК. Оглежда се и се преценява. Няма нужда да се изключва от избраните. Поне на мен, ако ми хване окото - бих я огледал със сигурност.

Публикувано
Преди 1 час, zloQQ написа:

Колата може и да е удряна, но да е направена ОК. Оглежда се и се преценява. Няма нужда да се изключва от избраните. Поне на мен, ако ми хване окото - бих я огледал със сигурност.

👍

Фугите отпред са, като фабрични. Докарали са ги. Сложили са и броня със страничните датчици за самопаркиране. Или са възстановили съществуващата. Може и всичко да не е толкова черно, както го описвам.

Публикувано
Преди 2 часа, Brusche написа:

Ахххххх *****.... Така се надъхах снощи, за този кафяв салооон 😭 уви, много редфлагове изскачат.. 😭😭😭

Нямаше ли квалифициран човек с вас да направи оглед. Доколкото разбрах сте била при колата.

Публикувано
Преди 4 часа, joro-120L написа:

Нямаше ли квалифициран човек с вас да направи оглед. Доколкото разбрах сте била при колата.

Не, не, още не съм ходила

Публикувано
Преди 9 часа, Brusche написа:

Оххх, за съжаление нищо такова не виждам 😔😔😔

Ами това ми прозвуча доста убедително, като да е от мястото на събитието. Казахте, че и сервиз ще търсите в Монтана. Всичко води натам, но късно ми светна лампата.:) Затова и коментарът ми беше такъв.

И аз не ги виждам, но не мога да бъда сигурен. 50/50 съм. На белия цвят надписа не контрастира и може да не се забележи на така направените снимки. Нищо не е загубено. В такъв случай, това което съм писал в първото си мнение на тази страница в отговор на този цитат, не важи! Идете и вижте колата. С подготвен човек или в сервиз, специализиран по автомобили от VAG групата, в която е и Шкода. Надписите може и да не са от такова значение. "Око да види, ръка да пипне" са казали хората. По снимки, в конкретния случай не е сериозно.

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.