Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Според колегата до преди няколко дни не беше продаден, само цената беше намалена малко, но може и някой да го е лапнал. 

Ето този може би си е от България.

Има едно разминаване в твърдението за дата на първа регистрация. Няма как да е 2015, при положение, че през 2014г на ГТП е бил на 40к км!

Screenshot_20260329_002459_Chrome.thumb.jpg.764fcddc4dbe719c0dbcea24ce698436.jpg

Но това няма значение, вижда се, че колата си е натрупвала километеите, няма връщане.

Публикувано
преди 38 минути, ghost_rider написа:

Ето този може би си е от България.

Има едно разминаване в твърдението за дата на първа регистрация. Няма как да е 2015, при положение, че през 2014г на ГТП е бил на 40к км!

Асене, не знам дали е и 14та. От средата на 2013г. излиза фейслифта.

Доколкото разбрах, изискването е комби.

Аз само комбита гледам.

Публикувано
Преди 10 часа, joro-120L написа:

Асене, не знам дали е и 14та. От средата на 2013г. излиза фейслифта.

Доколкото разбрах, изискването е комби.

Аз само комбита гледам.

2012 година е 100%. А за комбито, бях забравил. Реално тази кола е лифтбек, и не е толкова кофти както истинския седан, по отношение на товарене, но нека бъдещия собственик да си прецени дали го устройва. Както казахме по-горе, ще трябва да се направят някои компромиси заради бюджета, но този може да не е допустим, не знам.

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 2 часа, ghost_rider написа:

Както казахме по-горе, ще трябва да се направят някои компромиси заради бюджета ...

Ще трябва малко да се вдигне. До 7к няма нищо свястно, няма и да излезе, като гледам. А и далечните дестинации отпадат.

Този е 8к, но ще се спести от регистрация и разни такси за нов внос.

https://www.cars.bg/offer/69b58c65e26e596b42059614

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 22 часа, ghost_rider написа:

ще трябва да се направят някои компромиси заради бюджета

Благодаря за предложението!
Така е, наясно съм за коморомисите.. Готова съм да правя за вида скоростна кутия, салона и нивото на оборудване,4х4 или не, външни забележки и каквото там се сетите, само не и с мястото ми за багаж.. Това е едно от основните неща, които ме привличат в тази кола.. Все пак съм жена (че и с дете) и все не ми стига мястото.. 🥶

Публикувано
Преди 20 часа, joro-120L написа:

Ще трябва малко да се вдигне

Да, осъзнавам го, даже се замислях и за компромиса - октавия.. Но май цените са същите.. Иначе не съм ги заковала на 7 000, предвидила съм някакво мърдане, особено пък ако е регистритан, това наистина спестява разходи...

Преди 20 часа, joro-120L написа:

А и далечните дестинации отпадат.

Само най-далечните! До 2 часа от мен е ок, което мисля, е не малък участък 👀 

Публикувано
преди 23 минути, Brusche написа:

Да, осъзнавам го, даже се замислях и за компромиса - октавия.. Но май цените са същите.. Иначе не съм ги заковала на 7 000, предвидила съм някакво мърдане, особено пък ако е регистритан, това наистина спестява разходи...

Ще се разходите ли да видите този в Дупница? Какво ви е мнението.

Публикувано

Не е Шкода, но за тази цена бих се разходил до Видин. Има забележки по задните калници.

Много добре изглежда на снимките.

https://www.cars.bg/offer/6985ec075b3e16d15f080284

Публикувано
преди 41 минути, Stormbringer написа:

Не е Шкода, но за тази цена бих се разходил до Видин.

Фен съм на Ситроен с хидравлика. Несравнима возия. Летящо килимче. И хубави дизели имат. Те всъщност са на Пежо.

Не знам това хидравлично окачване как е откъм поддръжка и надеждност. Поне няма да мисли за амортисьори. ;)

Но само сравни разстояние между предни и задни седалки с това на Супърб.

Публикувано
преди 10 минути, joro-120L написа:

Фен съм на Ситроен с хидравлика. Несравнима возия. Летящо килимче. И хубави дизели имат. Те всъщност са на Пежо.

Не знам това хидравлично окачване как е откъм поддръжка и надеждност. Поне няма да мисли за амортисьори. ;)

Но само сравни разстояние между предни и задни седалки с това на Супърб.

3-4 пъти е по-евтин от Супърб от тази година. При положение, че жената се замисля за Октавия, това й е опция. И ще останат парички (ако си заслужава автомобила). 

Мисля, че добра стратегия е, да се направи маршрут, и по него да се търсят автомобили за продажба. Напр.: Пазарджик, Труд, Пловдив. И т. н.

Публикувано
преди 13 минути, Stormbringer написа:

3-4 пъти е по-евтин от Супърб от тази година. При положение, че жената се замисля за Октавия. И ще останат парички (ако си заслужава автомобила). 

В такъв случай, да. Но оставам с впечатление, че държи на Супърб. Този в Дупница изглежда изпънат. Няма по-евтини.

Публикувано

Окачването не е евтино имахме служебен такъв на 600 000 хил го продадоха след птп с едър рогат добитък. Иначе с фабричен дпф си беше на колата. Беше обгрижван само в официален сервиз и мотора е здрав. Обаче мястото отзад на задните седалки е доста по-малко от Супърба и багажника и той.

Публикувано

Ако я пращате за Пежо/Ситроен и като се има предвид, че дамата иска голям багажник, аз бих й препоръчал 5008 или Гранд Пикасо - давам обява само като пример: https://www.mobile.bg/obiava-11774184264132988-peugeot-5008  Като препоръка - 2.0HDi 150-163к.с. (1.6 е слаб за купето според мен) и без панорама

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.