Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Търся лети джанти 16" , 5х100, 6J, ЕТ38 , комплект .

Ако някой има да предложи с цена и снимки , може в темата , може и на лично съобщение :) .

Публикувано

Това са твоите джанти. При моделите 16", които са влагани фабрично в Октавия 1, ЕТ- то е 42, и са 6,5J а тези са с ET43, което е 1мм по-навътре, и изобщо не може да се долови разликата.

Публикувано

Джантите които предлага Колегата наистина са хубави , но не мисля че са подходящи за мен .

Да уточня че не ги търся за Октавия 1, а за Камик.

От справката с калкулатор за разлика в размера между това което търся и това което предлага Колегата идва разлика повече от сантиметър навътре и мисля че не е удачно .

Screenshot_2026-03-18-08-42-59-729_com.android.chrome.jpg

Публикувано

Предвид, че Камик излиза със 17" и 18" джанти и ширина 7J, със сигурност тези ще пснат, без да опират, ако това те притеснява.

Ето тук може да видиш някои от моделите джанти, с които излиза Камик и техните параметри за сравнение.

Публикувано

Това което виждам че всички 16" са с размер 6J и ЕТ 38 и ми се иска да се съобразя с препоръчания размер .

Благодаря за инфото :)

Публикувано

Джантите са намерени :)

Темата е за триене.

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.