Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, кажете нещо по темата.

Педала на спирачката е камък преди да запаля двигателя. А след като запаля педала не омеква както отпреди. има около 10-15% загуба на мекост.

В спирането нямам проблеми. Добре държи.

Това стана преди година след смяна на спирачната течност и предни накладки. /масло Валео, накладки Феродо/

Не знам дали профилактиката на смяна /течност и накладки/ беше правилна но отпреди (10 години) в тази кола никога не съм имал камък спирачен педал при изгасен двигател. Дори да не съм палил мотора за 2-3 седмици, педал беше мек и потъваше почти до края преди да запаля. Но сега, карам например 10км, спирам за 10-15 минути, връщам се в колата, спирачния педал-камък.

Трябва ли да се тревожа-моля за коментар.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.