Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги,

Търся ляв външен стоп за Superb 3 FL (2019+). Оригинален парт номер 3V5.945.207.C

image.png.ab83229b62dcd65486f655a5e69edff6.png

Нямам късмет до момента. :( 

• Първи опит: Намерих един от блъсната кола тук, но явно при свалянето са му отчупили ръбчето. Ръбчетата са им много гадно направени - тънка пластмаса, която стърчи извън тялото по периферията. Ако тръгнеш да го напъваш с отвертка като го сваляш го чупиш моментално.
  • Втори опит: Поръчах един от Румъния през сайт за авточасти - не снимки идеален, цената му добра, говорих си с човека по Viber - всичко точно. Вчера дойде, разопаковах го и намерих отново горното ляво ръбче отчупено - парчетата на сол вътре в кутията. Явно куриерите са го джаскали. Иначе беше в супер състояние. Върнах му го, ще ми върнат и парите, но много ме доядя и ми писна да се занимавам.

За преди фейслифта се намират доста варианти, за фейслифотвата не са много на пазара. Повечето са за кобита.

Помагайте ако имате, знаете или сте мярнали някакъв читав или такава ударена кола за части.

Не ми се дават луди пари за оригинален. На моя му прекъсва лентата за габарита. Като го думнеш с юмрук тръгва, но на никой не му се занимава да го отваря за ремонт. Питах на няколко места, всички казват да търся друг.

Публикувано

Гледам, че е продадена, но ако човека има връзка с купувача, предполагам може да те свърже и да свършите работа, ако е същия стопа.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.