Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Имам проблем с електрическата инсталация и кабелите на моята Skoda Fabia 1.9 TDI ( 1999–2001 г. ).

Задните светлини спряха да работят, а предните халогени премигват постоянно.

Освен това се появиха и следните проблеми:

• фаровете за мъгла започнаха да светят постоянно, щом включа светлините;
  • радиото спря да работи.

С акумулатора няма проблем. Предполагам, че няма утечка на ток, тъй като акумулаторът не се разрежда.

Чудя се кой би могъл да диагностицира и отстрани тези проблеми.

Спрял съм се на два сервиза в Пловдив, които ми бяха препоръчани след търсене с помощта на изкуствен интелект.

Ако сте посещавали някой от тях или имате информация и лични впечатления, ще ви бъда благодарен да ги споделите.

Кой от двата сервиза бихте ми препоръчали — Vag Garage Plovdiv или М и М Сервиз 25?

Ако знаете и друг добър автоелектричар или сервиз за автоелектроника в Пловдив, ще се радвам да го препоръчате.

Благодаря Ви предварително!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.