Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Хора , трябва ми нещо като конвертор за сигнал от ECU към оборотомер за чукче и наковалня или човек който може да го преработи. Кажете ако можете как се казва единия вид сигнал и как се казва другия. Идеята е да подкараме оборотомера по културен начин , без да чупим... 

Публикувано

Саше, навремето си лепих сам оборотомера за Вектрата със сигнал от бобината. Преди това на 100S просто си бях купил оборотомер, който пак взимаше сигнал от бобината.

Накратко - пиши какво точно искаш, че така написано е ... като за баба Ванга 😂

Публикувано

https://www.gb-ent.com/products/tacho-rpm-converter-5v-in-12v-out-classic-car-or-engine-conversion

Eи това искам , ама от Aliexpress или амазон...

Намирам такива с намотаване около високоволтовия кабел , но ми се иска да ползвам сигнала от ECU...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.