Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

VIII Национален Шкода Събор - впечатления


Recommended Posts

Нали :D Мими правеше всичко друго , но не и да следи играта smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 94
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

  • BlackPearl

    14

  • Logrus

    7

  • lubomirov1985

    6

  • Бъркам Масло с Вода

    6

Най-много писали в темата

И аз да кажа две думи за събора.Ами той всъщност не се състоя заради времето основно.Но нищо ,началник щаба реши да се повтори септември.

Каръшката работа започна още на идване с къмъче в тавана.След което идващ срещу мен камион с асфалт ми изсипа на един завой асфалт върху колата.Следваше миене на мушичките на първата бензиностанция за да видя дали има щети.Когато пристигнахме/пристигнахме късно,защото бяхме и на абитюрентска в този ден/,хапнахме с приятелите ни на нашето заведение и като решихме да се качим в манастира да се настаним ,се оказа че реката е преляля и следваше голямото чакане.....а с малкото детенце си е преживяване това....След като в 2-3 часа се настанихме,стаята в манастира беше под всякаква критика-мръсно,със скъсани чаршафи,без пликове за одеалата,които пък бяха адски мърляви с космарлаци по тях.Тоалета беше осран...мифката осополена....чистил съм 30мин.преди да доведа жената.Жената основателно се изнерви и на сутринта се преместихме в Хитър Петър,където по принцип си отсядам.На поляната ме посрещнаха пияни мутри...сякаш са отишли да се напият ,а не на събор да се видят с приятели.Пияни прасета с непристойно поведение,сякаш невидели алкохол.Много лоши впечатления.

Но заради компанията на приятелите ни -Искрен и семейството му,Младен и брат му Ицо,Пепи и жена му,Ники ковърдил и сем.му,Жоро 4х4 и сем.бобеца,Юли и сем. му,гогата и компания и т.н......бирения...и т.н.немога да изброя всички,ВИНАГИ ЩЕ ИДВАМ НА ШКОДА СРЕЩИ ,СБИРКИ ,СЪБОРИ.Страхотно хубаво си прекарваме заедно.Благодаря ви приятели.

Младен разказа за мола,на другия ден по традиция след Междене ходихме да хапнем в Трявна и да пием от невероятната жива бира.

Съжелявам,че неможах да се видя с още доста хора,които уважавам и е чест за мен да им стисна ръката и да си побъбрим.Нищо септември не е далече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали :D Мими правеше всичко друго , но не и да следи играта smile091

 

Гумите на Жоро ми бяха по-интересни smile001 .Професионално изкривяване, какво да се прави :oops: .

 

А случайно да сте чували, че обещанията трябва да се изпълняват?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Демек Морковче не се подигравай и смей, обещахме.

Искрене аз бих ти бил партньор на карти срещу двамата "Белот Мастъри" smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки лошото време и съпътстващите го проблеми, мога да кажа, че аз и семейството (за съжаление в непълен състав) сме доволни от изкарването.

Запознах се с много хора, които досега познавах само като ник-ове, и които ми направиха много добро впечатление (някои не чак толкова, ама.....).

По-специално:

Радвам се, че с Жоро 120L - успяхме да си разменим бирите, които си обещавахме толкова време smile027 - колата му е бижу.

Радвам се, че се запознах с Psyho - щерката ми наду главата с "бате Жоро" - много готин тип.

Най-накрая видях на живо творбите на Бегачката - шапки долу smile126

Доволен съм и от изкарването на пистата - кой е с най-бързата Фела, а? smile001

Е това е накратко - за времето, хигиената в манастира и т.н. колегите го казаха.

 

P.S. Карти и табла - ще Ви видя другия път дали сте тренирали.

Морковче теб специално ще те оставим да играеш с Мими - ако ме биеш черпя. smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

въпреки времето, аз мисля че си изкарахме много приятно. 3 дни яли пили и се удавили

няма как такова количество дъжд да не поизнерви обстановката и да не смути някои от присъстващите. но предвид обстоятелствата мисля че извадихме максимума.

вярно не се събрахме хиляди коли като на БМВ форума например, но това попречи ли да си направим един невероятен пистов ден ?

освен това макар само 2 вечери да изкарах, мисля че и двете бяха оптимални. хората на този събор бяха smile126

ще спестя изреждането на никове и имена защото се страхувам че ще изпусна някои. искам също така да се извиня на всички за забавянето в Габрово, много тъпа грешка от моя страна :oops:

 

приятели, бъдете здрави и щастливи и ще се видим евентуално септември месец в още по-добра обстановка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този събор се получи, макар и не така, както очаквах. Времето определено не беше с нас, но колкото - толкова! Веселих се от сърце, когато държахме шатричката ми първата вечер да не я отнесе бурята и междувременно вдигахме наздравици...тези моменти се помнят дълго! В петък водихме голяма борба заедно с Психото, Логрус, Мечока и...Антонио да вдигнем обратно съборения покрив на голямата шатра, е беше си приключение, но пък после се получи страхотно! Купон, веселба, хубава музика... smile027 добре е сред приятели, макар, че двама от тях (те си знаят кои са) ми играха "мръсници мръсни"...добре, че си имаме доверие! На пистата обаче им го върнах... smile004

Радвам се, че намерихме време да се поразходим до Трявна с приятели, на които държа, а вечерта седнахме на една маса, ценни за мен са и малкото споделени моменти с хора като Пламен и Боби от Разград, да не изброявам, че все ще пропусна някой, а не би ми се искало. Дъждът развали доста работи, но доброто настроение не можа, факт!

Колкото - толкова, другия път повече!

s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търся си партньор да пребием iavkata и Аlexandar!

 

Любомиров: С Ники коментирахме твоята оферта....Стигнахме до извод: Даваш Бимата, Никол и .....етаж от къщата, а той после ще ти го пусне под наем!

Ще има: Любомиров под наем! С едни 300евро на месец(като за вътрешен човек като теб) ще минаваш!

 

Картите може да ги измислим, но с етажа няма да се разберем smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В качеството ми на организатор на събора, освен с позитивен коментар, мнението ми ще бъде съпроводено и с малко критика. Като цяло събор се получи до толкова, до колкото се събраха хора да уважат мероприятието. Времето ни изигра тази година кофти номер и прекарахме всички дни под вода. Ясно беше, всички сме следили прогнозата за времето седмица-две преди събитието, но резервациите бяха направени още в топло и сухо време и нямаше как да бъдат отменени. Не можахме да проведем всички замислени игри и закачки, но за сметка на това кефа от Междене беше голям, макар и по-кратък от замисленото.

 

Искам да благодаря на всички, които пряко или косвено помогнаха Събор 2012 да стане факт, както и на онези, които по време на събора не спряха да помагат кой с каквото и когато може. Без вас, приятели, нямаше да мога да организирам и проведа това събитие! Поемам риск да пропусна някое име по-долу. Моля това да не се приема като незачитане, просто ми е трудно да изброя всеки, който е помогнал макар и малко.

 

На първо място искам да благодаря за финансовата помощ от страна на Гената, Доктора и един наш добре познат приятел и колега, на който изпълнявам изричната молба да не споменавам името му (за което е за бой). Както и за отпечатването на лепенките с номерата от страна на dimibo.

 

Искам да благодаря на софийската бригада (Ники Л., Маджо, Гогата, Иво, Васко, Биричката, Боби Доктора и т.н.) за веселото пътуване към Сокола и помощта при позициониране на шатрата на Каменица. "Надсвирването" в тунелите с Ники беше яко и очаквано, а на онзи със Зафирата направо му е....е м....та. Сигурен съм, че друг път едва ли ще изпреварва през аварийното платно, особенно ако автомобилите са два и червени. По едно време му свирнах, за да му покажа едно пръстче, ама той така се беше гипсирал, че не погледна в страни...

 

Огромни благодарности на Психо и Чавдар за укрепването на голямата шатра през втория ден. Двамата ни осигуриха сухо и завет за втората вечер на поляната, което им костваше няколко часа работа под дъжда.

 

Благодаря на Доктора и Иво за окабеляването и осветяването на шатрите.

 

Благодаря на част от пловдивската група (Мечо и т.н.), на Психо, Борето, Чавдар, Адаша (orange), Мими, Краси, Доктора, Моркова, Кранкен и т.н. за разглобяването на голямата шатрата и преноса й до манастира, както и за събирането на боклука от поляната. Съжалявам, че не бях през цялото време до вас, но трябваше да събера и натоваря багажа, за да може жената с малкия да потегля, вместо да ме чакат в дъжда.

 

Благодаря на Психо, Моркова, Сами и т.н. за помощта на Междене. Без тях нямаше да има майсторско.

 

Благодаря на Ники Ковърдейл, Маджо, Сами и компания за поканата и почерпката последната вечер. Стана добро събиране, дечурлигата (всички бяха Мони-та по име) добре си поиграха, а ние оползотворихме Бушмилс-а, за който Ники не ми даде да броя дори 1 стотинка.

 

Благодаря на всички, които не нарочно не съм споменал, за помощта, която оказахте по време на събора.

 

Благодаря на нашите партньори:

 

- Каменица - за безвъзмездно предоставената шатра, за доставената бира и за осигурените награди;

- Еуратек - за безвъзмездно осигурените два тестови автомобила (Йети и Ситигоу) и наградите.

 

Тъй като нямаше шатра на входа за събиране на таксите (ясно е защо) се извинявам на всички, че се наложи да ме откриват на поляната за да си платят. Благодаря на всички, които го направиха. Благодаря ви за коректността и човещината. Знам, че сред вас има хора, които дори не паркираха на тревата, но пак платиха. Шапка ви свалям!

 

И не на последно място искам да благодаря на съпругата ми и сина ми, че изтърпяха ангажираността ми по време на събора.

 

А сега да обърна медала и да попитам:

 

1. Коя е тази дребна мишка, която краде от стека бира, предвиден за игрите? Миналата година имаше аналогичен случай, като тогава Ицо, знаеки кой е, спрял на бензиностанция и купил липсващото.

 

2. А кои са тези нахални мишоци, които са си сипвали бира от бара без да си я платят? Левче за наливна бира ви се е сторило много ли? Пожелавам ви спестените стотинки в стократен размер да ги вложите принудително в ремонт на колите си, при това в момент, когато финансите са ви кът!!! Сега ви платих бирите, но да знаете, че в неизвестен за вас момент ще плесна една скрита камерка да снима и ще ви изтипосам навсякъде, да ви видят хората що за стока сте!!! Чувам откъслечни коментари на колеги, че са забелязали безплатното точене на пиво. След като съм го платил бих искал да видя тук, във форума, имената на тези, които сте видяли (по телефона или на среща да ми кажете не ми върши работа).

 

3. Защо мнозина от вас се покриха последния ден, когато имаше ясна нужда от помощ за оборка и разглобяване? Аз не винаги съм бил организатор, но когато е имало нужда от помощта ми, винаги съм бил насреща, включително и за голямата шатра на Приста...

 

С оглед на началото на поста ми искам да спомена, че на поляната се появи предложение да изместим събора за още по-късна дата с цел времето да е по-топло и вероятността от дъжд да е минимална. Избора на възможни дати се свежда до началото на юни или началото на септември. При мен са всички купи, медали, грамоти и награди от Еуратек и Каменица. Без значение в кой месец изберем да преместим събора, най-вероятно на 31.08 - 2.09.2012г. ще повторим събора, като всички, които платиха входа май месец няма да го правят отново на посочената дата. Идеята все още се оформя от към организация, но доколкото разбирам доста са хора, които я подкрепят, така че най-вероятно септември пак ще имаме повод да се съберем масово, на топло и сухо.

 

smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа и аз.

 

Великолепното преживяване въпреки дъжда - няма смисъл да го коментирам. Всички са написали как са се чувствали и аз няма какво да добавя повече, освен да повторя и потретя думите на всички.

 

Искам да се извиня за някои неща:

1. Че като стигнахме горе не помогнах достатъчно за сглобяването на шатрите

2. Че втората вечер толкова се натаралянках, че сигурно съм досадил на някои от вас (дано не съм обидил някого, искрено му се извинявам). Също така да благодаря на хората, които същата тази вечер скочиха и ме изкараха от колата, щот аз бях решил да си ходя с колата.

3. Лично на Юли за това, че повдигнах един въпрос, който не трябваше да повдигам. Този въпрос го считам за приключен и все едно не съм го задавал.

4. Че последния ден се включих за много малко в разглобяването и почистването, но участниците в тази дейност ме видяха, че бях с плажно облекло на 10 градуса и дъжд. Просто всичко останало ми беше мокро и кално, а трябваше и да пътуваме. Т.е. бях си поизпрал някои дрешки и ги бях оставил да съхнат.

 

Всичко останало бяха само приятни емоции, за които искрено благодаря на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на вас добре сте си изкарали. s_flag

Ако има втори дубъл септември, ще се постарая и аз да дойда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки лошото време аз съм доволен от събора. Изкарах си 3 хубави дни в приятна компания. Благодаря на всички спомогнали събор 2012 да се състои!

 

Търся си партньор да пребием iavkata и Аlexandar!
Явка, дай да им правим фланелки отсега smile027
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки лошото време аз съм доволен от събора. Изкарах си 3 хубави дни в приятна компания. Благодаря на всички спомогнали събор 2012 да се състои!

 

Търся си партньор да пребием iavkata и Аlexandar!
Явка, дай да им правим фланелки отсега smile027

Момче, те не знаят, че и турнирен опит имаме smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей Явка ти като си парт със Сашето, аз с кой да те бия? smile004

Еми те, Искрен ми се е наточил, цани му се и ти за партньор smile001

 

П.С. Жесток "подпис", след малко и аз си слагам подобен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.С. Жесток "подпис", след малко и аз си слагам подобен.

Двамата Борета РУЛЗ! smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... най-вероятно на 31.08 - 2.09.2012г. ще повторим събора ...

By the way - на 1-ви септември има концерт на Ред Хот в София, което може да доведе до отсъствия от събора (извинени според мен :D )

Разбира се, ако само малка част от хората се вълнуват от този концерт, могат да бъдат пренебрегнати в името на каузата s_flag

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

К'ъв дъжд бре, момци?

Аз лично много се изкефих на събитието, пък макар и да не се случи по предварителната програма.

Хубави хора, готини коли, вкусни мръвки, пивка ракия и много веселба - това видях аз!

Освен да кажа "БЛАГАДАРЯ ВИ" за чудесната компания /те си знаят кои са!/, съм доволен, че се запознах и с нови хора като Милен "Morkova", Георги "PSYHO"-то, Чавдар "Logrus" и страхотната Ева... Лафче падна с Юли, Пепино, Гогата - наздравеееее, Гога!, Васко, Печатаря /дай са русата, а може и червенокосата кака насам/, Стенли и Ники /2 броя/, Доктора и Иво, Борето, Искрен /за малко, но качествен смях/ и кой ли още не. Миро и Васко ни отнесоха на карти, а с Младен, братото, Сами и Печатаря със семействата пийнахме жива бира в Трявна след Междене. А след кръчмето си направих едно чудно планинско рали под дъжда между Трявна и Габрово. Голям кеф!

Абе...само хубави хора явно карат Шкода! Просто се убедих за пореден път!

Да сте живи и здрави и все така добри, позитивни и открити!

Евала на форума! Може да не сме многобройни, но определено сме качествени!

Поздрави!

s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрен /за малко, но качествен смях/ и кой ли още не. Миро и Васко ни отнесоха на карти, s_flag

 

Ако не беше възпрепятстван достъпа до поляната и да можеше да се седне и пийне на спокойствие.....щеше хиленето да е в повече и по-качествено......ама на!

За картите- вземи мене (раздай малко вълчета, а не шаптали ) и да ги разпукаме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрен /за малко, но качествен смях/ и кой ли още не. Миро и Васко ни отнесоха на карти, s_flag

 

Ако не беше възпрепятстван достъпа до поляната и да можеше да се седне и пийне на спокойствие.....щеше хиленето да е в повече и по-качествено......ама на!

За картите- вземи мене (раздай малко вълчета, а не шаптали ) и да ги разпукаме.

И с хавлията си да играя пак ще ви спукаме,само не мога да и обясня кво е терца. smile049 smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ръкавицата е хвърлена......

 

П.С: Изцапал си си нещо ръката! :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.