Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.5k
    Общо теми
    431k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22288
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    prahmaputra
    Най-новият потребител
    prahmaputra
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• mRt
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• joro-120L
      Ще я използва, ако има нещо в нея. Гена м чи то от поне 20 г. е така с новините. Това си е едно поколение. Превърнаха се в криминална хроника. И не случайно, в трите телевизии с национален обхват. Както се вижда, справят се успешно с промиването на мозъци. Народа трябва да се мачка, да е в стрес и да мисли за собственото си оцеляване. Така значимите проблеми в държавата остават на заден план. Лабилните, да не кажа простите, се шашкат. Не съм го измислил аз - Прост народ - слаба държава. Всичко е целенасочено. То да бяха само новините... Виж и ТВ форматите. Лиготии, простотии и ниско ниво до безкрай. Трябва да се филтрират нещата за гледане. За който разполага с капацитет. Какво поведение очакваш от шофьори, взели за 20 дни книжка при обучение на сухо и светло, свикнали или разчитайки асистентите да им управляват автомобилите. То като валне дъжд се наакват, камо ли на сняг. Колкото повече техниката напредва, толкова по-тъпи стават хората. Разбира се, при определени условия и моженето не помага, но не и при 5 см. сняг да се правят трагедии и ген. заключения. Лятото реваха за валежи, че язовирите са празни и има воден режим, сега що имало сняг. Няма угодия.
    • The Best Forman
      И по таз тема имаше репортаж за две села , които от повече от мвсец са така , само дето ту има 220 , ту 180 , ту нема никой (много странни им бяха имената , ама ако енергото не им оправи тока скоро , ще блокират магистралата и ще ги четат по новините).   Посипвам си главата с пепел   Гледам една поредица по NG за нирвежката пътна помощ и там много добре са го измислили - има сняг и лед , има и отбивки - спираш , слагаш вериги , караш .. ако те мързи и закъсаш , става интересно - плащаш дебело за изтегляне , плащаш и за това , че си запушил пътя , а може и книжката да се качи на трупчета. По екологични и други подбуди химикали не се слагат , а само пястк и разриване , магистрали нямат , ама не съм влизал в норвежки сайтове да видя дали има такива еУменти с телефони и регистратори да се правят на репортери
    • vladkant
      @The Best Forman искам да кажа че НЕ си прав! Зимата ни изненада за пореден път през декември. Не е нормално средата (почти края) на декември да има 5 см сняг.... Никой не беше подготвен за този огромен сняг по пътищата.....
    • PRR
      Уви, Гена, съгласен съм с теб. Българина се е превърнал в един мрънкач, който иска всичко и дава нищо.  В тази връзка - от вчера ЕРМ Запад ми осигуряват Коледно-Новогодишното осветление. Разбирай - ток има, ток нЕма  И така от 1 часа сутрина - дойде-спре, а от 7:45 съвсем го отнемА. Последно обещаха за 9:45, но съм сигурен, че съвсем скоро ще се коригират и ще го преместят за 10:45     PS: Познах, 1мин след като си пуснах поста се коригирАха  Пълни нещастници.
    • The Best Forman
      Насилих се да изгледам първите минути на сутрешния блок на тази телевизия и пак едно и също - от три материала в два от тях се вижда маркировката , а третия от вчерашния ден на Петрохан .. е каква тази актуална информация и каква е тази голяма трагедия , че не може да се кара със 140 км/ч. Май сме превърнали соченето с пръст на "недостатъците и грешките на друг" в национален спорт. Какво странно и изненадващо (за шофьорите) е снега през декември и дали някога ще бъде свален прага на търпимост за такива "новини" от страна на журналя , редактори , продуценти 🥺
    • PRR
      Гена, ще ме извиняваш, ама тя напълно си е влязла  
    • PRR
      Проблема е, че група малоумници си мислят, че снежинките трябва да се ловят във въздуха и магистралата винаги да е почистена до асфалт, дори при по-силен снеговалеж. И, понеже малоумниците не са само в България, можем да почерпим от Австрийския опит - при такива условия просто се затварят магистралите. Ама Ганя и за това ще мрънка.  Отделно, че все повече си мисля, че трябва да има закон, какъвто, доколкото знам, има в Гермяния - закъсваш поради неподготвен автомобил (липса на вериги, неподходящи гуми и т.н.) - отнасяш солена глоба. Ама солена за немския стандарт, не за нашия. 2+ хиляди евро. Нещо такова ще свърши работа ... ако се приложи.
    • sando2
      Весели празници. Ed Sheeran & Elton John - Merry Christmas [Official Video].mp4
    • sando2
  • Последна репутация

1. 1
      The Best Forman
      The Best Forman
      13
    2. 2
      PSG
      PSG
      10
    3. 3
      axel
      axel
      9
    4. 4
      sando2
      sando2
      7
    5. 5
      C2H5OH
      C2H5OH
      5
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.