Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.6k
    Общо теми
    435k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22551
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    ГеоргиПапардов
    Най-новият потребител
    ГеоргиПапардов
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• Zago
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• ID A
      Този сайт, след първото отваряне, си скрива схемите за нерегистрирани. Този е по-добре.    https://webautocats.com/etka/skoda/fab/453/ Някой да знае номерата на въжето към капачката за гориво и уплътнението на шоф. врата за фабия 6y5?
    • Izolini
      Срещу  То и от Льоклер не става шампион с този манталитет.   Но не е лошо да разбереш какво точно мислиш - Норис и Льоклер нямат топки. Макс явно има топки, а освен това има и колене и лакти, с които да ръчка чуждите топки (такива имаха и Хамилтън, Шумахер, до голяма степен Алонсо, Култард). Та започвам да си мисля, че ти всъщност го уважаваш, просто го мразиш инстинктивно. И не мога да те обвинявам - моите чувства към Хамилтън и Шумахер бяха абсолютно същите - възхищение от пилота, непоносимост към личността.
    • nesor
      Благодаря за намесата! Колата е на 200 х реални километра. Взета върната от лизинг. Друго което ми направи впечатление(не зная дали е нормално) при студено държи висок дюти цикъл при малък искан и актуален аванс. Със времето дюти цикъла пада до 2.8 процента. Възможно ли е да е задръстена цедката на авансатора? Вие можете ли да инспектирате ГНП то?
    • Pepino
      Не смятам, че има проблем с авансаторния клапан на помпата. Той е динамичен и ако има проблем с него, няма да е в кондиция автомобила и по време на движение. Управлението му е от моторната електроника и се следи постоянно. Ако има отклонение от референтните стойности, ще има грешка в паметта на ECU-то.  Възможно е да има пробив в горивната система и да влиза въздух.  Електрическа горивна помпа този автомобил няма. Има пластинчата помпа, но ако тя е повредена, няма да пали или ако запали, ще гасне.  Трябва да се инспектира ГНП-то.  На какъв пробег е? 
    • maxrpm
      Голем ли ти е к**а , кола ти не требе, можеш да е*еш и пеш !
    • The Best Forman
      Като гледам ръчното регулиране на огледалата е Фабия 2 , ама не знам там има ли максидот.
    • maxrpm
      Не знам от какво е и за какво е , ама това е правилния 4 спицов кожен волан с готината лайсна..
    • The Best Forman
      В габаритите на купето няма разлика , така че би трябвало да стават .. друг е въпроса дали магазинерите ще ги открият .. преди време колега искаше да си вземе задни дискове , но колата му беше с барабани , та му давах ВИН номера на моята , за да си ги поръча
    • maxrpm
      Така , малък ъпдейт , явно кодинга на волана ми е 10151 ,а трябва да е 10131 посмъртно обаче с моя кабел , не мога да го променя . Ако някой има по - умен кабел , да помогне , моля. Махнах халогените за дневни , и най - важното , с което знам, че някой хора наскоро са имали огромен проблем, успях да махна двойното заключване , @ID A , aко искаш , ще го махнем и при теб.
  • Последна репутация

1. 1
      sando2
      sando2
      18
    2. 2
      димон
      димон
      13
    3. 3
      Logrus
      Logrus
      9
    4. 4
      Izolini
      Izolini
      9
    5. 5
      The Best Forman
      The Best Forman
      8
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.