Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.7k
    Общо теми
    436.4k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22674
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    zdravko62
    Най-новият потребител
    zdravko62
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• mishleto89
    • m_g
    • misholino
    • nitro41nori
    • head_and_kojack
    • vova
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• The Best Forman
      Знам , че темата не е автомобилна , но се случва човек да си изпусне телефона и да му напука стъклото въпреки стъкления протектор. Минах вече по пътя и реших , че към момента не ми се сменя телефона , въпреки атрактивните оферти от оператора и някои промоции по магазините (имам доста информация и програми , които ме спряха да го сменям). Занесох го миналия понеделник и въпреки уговорките , че срока за изпълнение е между 3 и 5 работни дни , ми звъннаха на следващия ден , че е готов. Не знам дали е заради отпускарския сезон или просто работят бързо. Доколкото разбрах манипулацията се извършва машинно и специално по моя телефон няма следи от разглобяване .. в някой следващ момент ще му сложа нов протектор и ще видя дали фабричната кривина е изчезнала както ме убеждаваше приемчика на сервиза (ще е по-добър от нов  ) , а цената от 65 лв. е символична . Единствения минус е локацията - южната дъга в посока от  Младост към НИМ , преди бензиностанция ЕКО , но приемат поръчки и по куриер.
    • The Best Forman
      Без да пробваш , няма да разбереш .. в краен случай ако е много висока цената в ЕураТек , винаги може да се обърнеш към друг сервиз.
    • joro-120L
      Аз мисля, че има някакъв шанс, след като ангренажът не е пипан.
    • Деян
      Обаче открих TPI (технически бюлетин), та може и да има шанс.
    • ghost_rider
      Вероятно са сметнали, че не е толкова голям процента на автомобили с такъв двигател, при които се случва този проблем докато са в гаранция и не го водят като фабричен дефект, та и аз мисля, че няма шанс, особено 2 години сшед края на гаранцията. Може би ако беше на повече километри но, не и навършила годините щеше да имаш някакъв шанс.
    • ghost_rider
      За мен също има по-завършен вид с тях. Освен това предпазва малко от прага и повече отстрани вратите да не се пръскат толкова жестоко, което ме влудява особено веднага след като съм изкарал колата чиста и някъде има локва или тече вода на пътя.   В тази връзка, се сетих за един скорошен пример. Брат ми след като продаде бялата Октавия си докара друга такава, но по-хубава и нова от Германия. Беше края на Фервуари тази година. Беше изминал близо 2000км и като спря пред нас, колята беше супер чиста. Само по Петрохан беше хванал някаква вода/киша, та беше леко напръскана. В същото време моята я мия и след 50-100 километра в София е все едно съм ходил на офроуд с нея, и после няма измиване.   Прави ми впечатление, че там колкото и да е натоварено, пътищата са чисти и просто няма как да си изцапаш толкова много колата. Дори като сме купували коли от Германия, винаги са били с текстилни стелки. Просто нямат такива кални улици, от които да внесат мръсотия и да имат нужда от гумени стелки.
    • joro-120L
      Ключ ти не требе. С тоя фас до тубата с бензина си готов за палене.
    • PRR
      Въпреки малкото изпреварвания състезанието имаше интрига. И под малко визирам в челото, че на опашката имаше и екшън.    
    • joro-120L
      Калобранът покрива една педя от фугата. Нагоре по арката продължава. Не може да предпази на 100% Аз ги сложих повече за красота, според моите вкусове. Бях ги купил и след това разбрах, че там има кал.
  • Последна репутация

1. 1
      joro-120L
      joro-120L
      51
    2. 2
      sando2
      sando2
      27
    3. 3
      РусенскоВарено
      РусенскоВарено
      21
    4. 4
      __smirnoff__
      __smirnoff__
      20
    5. 5
      chavdarlk
      chavdarlk
      12
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.