-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.7k
Общо теми436.4k
Общо мнения -
Потребителска статистика
22674
Общо потребители1119
Най-много онлайнНай-новият потребител
zdravko62
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- mishleto89
- m_g
- misholino
- nitro41nori
- head_and_kojack
- vova
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От The Best Forman · Публикувано
Знам , че темата не е автомобилна , но се случва човек да си изпусне телефона и да му напука стъклото въпреки стъкления протектор. Минах вече по пътя и реших , че към момента не ми се сменя телефона , въпреки атрактивните оферти от оператора и някои промоции по магазините (имам доста информация и програми , които ме спряха да го сменям). Занесох го миналия понеделник и въпреки уговорките , че срока за изпълнение е между 3 и 5 работни дни , ми звъннаха на следващия ден , че е готов. Не знам дали е заради отпускарския сезон или просто работят бързо. Доколкото разбрах манипулацията се извършва машинно и специално по моя телефон няма следи от разглобяване .. в някой следващ момент ще му сложа нов протектор и ще видя дали фабричната кривина е изчезнала както ме убеждаваше приемчика на сервиза (ще е по-добър от нов ) , а цената от 65 лв. е символична . Единствения минус е локацията - южната дъга в посока от Младост към НИМ , преди бензиностанция ЕКО , но приемат поръчки и по куриер. -
От The Best Forman · Публикувано
Без да пробваш , няма да разбереш .. в краен случай ако е много висока цената в ЕураТек , винаги може да се обърнеш към друг сервиз. -
От joro-120L · Публикувано
Аз мисля, че има някакъв шанс, след като ангренажът не е пипан. -
От Деян · Публикувано
Обаче открих TPI (технически бюлетин), та може и да има шанс. -
От ghost_rider · Публикувано
Вероятно са сметнали, че не е толкова голям процента на автомобили с такъв двигател, при които се случва този проблем докато са в гаранция и не го водят като фабричен дефект, та и аз мисля, че няма шанс, особено 2 години сшед края на гаранцията. Може би ако беше на повече километри но, не и навършила годините щеше да имаш някакъв шанс. -
От ghost_rider · Публикувано
За мен също има по-завършен вид с тях. Освен това предпазва малко от прага и повече отстрани вратите да не се пръскат толкова жестоко, което ме влудява особено веднага след като съм изкарал колата чиста и някъде има локва или тече вода на пътя. В тази връзка, се сетих за един скорошен пример. Брат ми след като продаде бялата Октавия си докара друга такава, но по-хубава и нова от Германия. Беше края на Фервуари тази година. Беше изминал близо 2000км и като спря пред нас, колята беше супер чиста. Само по Петрохан беше хванал някаква вода/киша, та беше леко напръскана. В същото време моята я мия и след 50-100 километра в София е все едно съм ходил на офроуд с нея, и после няма измиване. Прави ми впечатление, че там колкото и да е натоварено, пътищата са чисти и просто няма как да си изцапаш толкова много колата. Дори като сме купували коли от Германия, винаги са били с текстилни стелки. Просто нямат такива кални улици, от които да внесат мръсотия и да имат нужда от гумени стелки. -
Ключ ти не требе. С тоя фас до тубата с бензина си готов за палене. -
От PRR · Публикувано
Въпреки малкото изпреварвания състезанието имаше интрига. И под малко визирам в челото, че на опашката имаше и екшън. -
Калобранът покрива една педя от фугата. Нагоре по арката продължава. Не може да предпази на 100% Аз ги сложих повече за красота, според моите вкусове. Бях ги купил и след това разбрах, че там има кал.
-
-
Последна репутация
-
1joro-120L
51 -
2sando2
27 -
3РусенскоВарено
21 -
4__smirnoff__
20 -