Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.7k
    Общо теми
    437.1k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22753
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    PetkoGatev
    Най-новият потребител
    PetkoGatev
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• Vurdebrud
    • MoLoX
    • green world
    • NickyT
    • Lube
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• joro-120L
      Асене, ако има нещо нередно там, лошо уплътнение в конуса, то протича веднага. Или тече или не.    
    • sando2
    • ghost_rider
      А личи ли си нещо да е правено преди теб, да е сменяно, да е неоригинално? Не знам от колко време притежаваш колата и ако не е от нова, може да е имало някаква външна намеса, от която да има последствия. За 17 години, в които имахме Фабия 1 (два отделни автомобила) в семейството не сме имали такъв случай, така че и аз бих казал, че твоя случай е единичен. Вярно нямаме и много натрупани километри, но все пак годините са си доста. Преди 2-3 години баща ми смени един заден спирачен апарат, но за тях е известно, че се скапват.
    • joro-120L
      Не ми се е случвало да се саморазвиват или да има теч от холендрите на спирачните тръби и маркучи. Минал съм през много автомобили. И с хидравлични и с пневматични спирачни системи. Веднъж стегнати, няма мърдане.   Така и не разбрах, при установен теч, тръбите хлабави ли ги намираш.   Щом пропада педала, губи налягане и течност, заради лошите връзки. Доливаш ли?  
    • nesor
      Сигурен съм, вижда се добре. След като установя теча, развивам тръбичката един оборот, и я затягам отново и теча спира. Педала спира да пропада.Случва се на различни тръбички.  Случва ми се трети път, през няколко години. Първия път реших, че не е добре затегната. Втория, че се окислява алуминиевия блок в който са завити тръбичките. След третия път реших да питам, да не би някой да си играе със спирачките ми. Макар, че се съмнявам. Протичат не веднага след като се кача да карам, а след известно време... Все пак ако е само при мен работата е съмнителна...
    • skodafen
      Сигурен ли се ,че от там да не са текнали самите тръбички близо до кантара според мен няма как да се развият или текнат по спомен са конуси 
    • nesor
      Здравейте! Вече трети път ми се случва да ми протече спирачна течност от разпределителя на спирачното усилие на задния мост. Протича от местата където са завити тръбичките. охлабвам, затягам отново и теча спира. Дали е някакъв фабричен дефект, или алуминиевия блок корозира, или някой ми развива тръбичките? Някой да е имал подобни проблеми?   Благодаря, хубава вечер!
    • skodafen
      От ключа за фаровете, понеже нямат релета фабрично се товари ключа и сдава багажа аз съм си добавил допълнително освен че нямам проблем с ключа фаровете светят по-силно 
    • kosiosl
      Така, този проблем го решихме, оказа се контактният ключ.    Но се оказа, че колата има още един електрически проблем. Когато са включени фаровете, нито късите, нито дългите светят, само когато се дърпа лостчето за примигване на дълги, тогава се включват дългите. От какво може да е? Самото лостче, модула за включване на фаровете?
  • Последна репутация

1. 1
      sando2
      sando2
      9
    2. 2
      PRR
      PRR
      4
    3. 3
      niki
      niki
      3
    4. 4
      sauber
      sauber
      2
    5. 5
      joro-120L
      joro-120L
      2
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.