Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Хайде намерете ми една 110-ка бе, не се е.авайте...

Да му се не види, човек няма на кого да си даде парите...

Публикувано

Провери ли тези 2-те (в Пловдив и София), за които ти казах?

Публикувано

Тази в София е продадена за 1700лв., а в Пловдив на този телефон, който ти ми даде не отговаря никой. Можеш ли да го провериш отново и да ми го пуснеш на смс или на лично?

Благодаря ти за съдействието.

• 4 години по-късно...
Публикувано

ЗДРАВЕЙТЕ!Нов съм във форума,но съм дърт(във всякакъв смисъл) фен на Шкода.Имам 110 LS в отлично състояние.Иска една боя но като се има предвид,че 20год.,боядисвам коли,това не е проблем.Често си я карам,макар че имам и по-модерни коли.МНОГО,МНОГО,МНОГО...ми трябва 110R.Моля,помогнете.Давам добри пари,разбира се ако заслужава.Разбирам доста от тенекеджийство-бояджийство,така че мога да помагам.Някой ако нещо...0888 94 73 92.

Публикувано
ЗДРАВЕЙТЕ!Нов съм във форума,но съм дърт(във всякакъв смисъл) фен на Шкода.Имам 110 LS в отлично състояние.Иска една боя но като се има предвид,че 20год.,боядисвам коли,това не е проблем.Често си я карам,макар че имам и по-модерни коли.МНОГО,МНОГО,МНОГО...ми трябва 110R.Моля,помогнете.Давам добри пари,разбира се ако заслужава.Разбирам доста от тенекеджийство-бояджийство,така че мога да помагам.Някой ако нещо...0888 94 73 92.

LS- са да не е до гарата бял на цвят? колко много е желанието за 110р?

Публикувано

Колега,и аз съм от Стара Загора :) Ти да не би да караш 110-ката с 4-те фара,цвят между синио и резедаво и лети джанти???Защото преди този автомобил стоеше до пожарната,после в един двор в индустриалната част и онази вечер го видях в движение по ул."Ген.Столетов"?

Публикувано

Да тази е моята.Живея до пожарната,а там кадето си я видял в индустриалния ми е сервиза.Ако минаваш от там,обади се!

Публикувано
Да тази е моята.Живея до пожарната,а там кадето си я видял в индустриалния ми е сервиза.Ако минаваш от там,обади се!

....дай да я видим де, що ни мъчиш....и добре дошъл във форума!

Публикувано

....дай да я видим де, що ни мъчиш....и добре дошъл във форума!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362369 Ето ви снимки.И лоши думи за баба си да не чувам.

Публикувано
Не ти работи линка!

Я пробвай сега(ако искаш разбира се)

Публикувано

страхотна колица =D>

направо ми се преиска да я имам...

мислиш ли скоро да я боядисаш?

Публикувано

Добра е колата ,евала ! Тоо волан , кърти и джантите хубави, стойка има, моторът как е...

Публикувано
Добра е колата ,евала ! Тоо волан , кърти и джантите хубави, стойка има, моторът как е...

Mоторът е ок.Поръчал съм ново гърне.Нещо воланът е тежък и ще трябва ревизия на кормилна кутия ама...За боятя...ОХ БОЯТА.Нали знаете за обущаря?Ще се прави,няма как ама като му дойде времето.Между другото,някой знай ли ку и туря около 130hp мотор таз кутия ш са счупи ли? Търся гривните на фаровете и може би по-големи джанти,че и задни пружини мога да сменя.

Публикувано

Колата е много яка!

Аз ще ти намеря по-големи джанти, но искам тези 13ки :D Може и да ги разменим.

Какъв размер търсиш? smile168

Публикувано

Много яка кола и джантите си ги бива :smt017

Публикувано

Ааа, ето къде е отишла LS-ката на доктор Томи! Е, явно е претърпяла лек тунинг оттогава...

Skoda_estelle, адаш тия джанти май не са 4х130, вероятно с фланци :roll:

Публикувано
май не са 4х130 :roll:

Нека да не са! Аз ги искам ;):lol:

Ама са 4х130 и надали колегата ще иска да се раздели с тях :P

Публикувано

Колега, колата ти е запазена и хубава и колкото е по -оригаинална ,толкова по добре ! smile106

Публикувано
Колега, колата ти е запазена и хубава и колкото е по -оригаинална ,толкова по добре ! smile106

Може да си прав.Аз самия вече 2г.се чудя кое е по-добре.

• 6 месеци по-късно...
Публикувано

На снимките се вижда някакъв друг двигател---> от какво е? Вече в движение ли е?

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.