Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Аз отново имам няколко въпроса и предложения към администрацията на форума

1. Използвам случилото се през уикенда във Варна и цяла Северо-Източна България бедствие за да предложа нов под-форум в нашия готин Клуб, който може да се нарече ... просто "ПЛЮВАЛНЯ" или "ТОВА Е ТВОЯТ ГЛАС", където може всеки да си плюе колкото иска и по което време иска + нецензурни думи/словосъчетания. Аз имам да пиша поне по 5 теми там. И ме сърбят пръстчетата да пиша само псувни, ама тук се въздържам.

2. Нали имам видео-камера, та снимам доста гонки, включително и последната от 7.01.05 в Шумен, използвам случая за да изкажа специални благодарности на моите приятели Косьо и Коко (Redline), който бе така любезен да ги "отцифрова" (щото камерата ми е VHS-C, т.е. аналогова), та имам да ви показвам някои интересни клипчета. Само че не знам къде мога да ги "публикувам" за "обществено" ползване. Опитах в data.bg, само че не мога да изпълня докрай регистрацията и т.н. и въобще има ли начин да се организира някакъв сървър към форума за да си качваме различни такива простотийки, ако ли не, къде мога да ги кача тези клипчета?

Благодаря предварително.

Публикувано

За новия форум който искаш да се създаде е хубаво да се изкажат и други хора за да се посъберат мнения но моето мнение е че само ште наводним форума с нецензурно съдържание и това ще е единствения ефект :-)).

Аз имам някакво място на дата.та но скоро не съм качвал там така че нямам идея дали може ( по едно време имаха проблеми с качването ).

Ако има някакви такива процедурни въпроси за форума пиши на лично (това е апел към всички защото не винаги мога да изчета всички мения в форума :-)) ).

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.