Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

бе май ми се ще да си взема 2 колелета и да се шматкаме с жената насам натам. марту знам че мъкнеш твоите с фаворита та ми е интересно какъв багажник си сложил и как по принцип е най-добре да се направи.

гледам че има три вида: за покрив, за теглич и едни дето не е ясно на какво се хващат точно, но стърчат на задната врата. аз релси на покрива нямам, теглич също, та тея от третия вид са ми интересни.

е тука гледах за багажниците:

http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/default.php?cPath=92

Публикувано

Аз ползвам от тези дето се закачат на вратата отзад. Багажникът е Thule, които уж са марка. моят обаче се прецака веднъж, купих нови части и глидам, че пак се е прецакал. Тези пластмасовите кръстачки, с които се стягат двете части на багажника се размазват. Освен това всеки път като ги возя, ме е страх, че може байковете да отлетят заедно с вратата :shock: Причината може би е в това, че байковете стърчата доста над покрива и от въздушната струя, се получава по-голямо напрежение върху тези части. Не знам. Което значи, че не е толкова универсален.

На времето карах Ибиза 98г и там стоеше малко по-добре. Другото важно е, че е проектиран за 3 байка, но не ми и минава през ума да кача 3 колелета върху него.

Ако питаш мен най-удобни са тези за теглич.

Ходил съм на преходи и от тези с 4 байка в-у покрива, ама всяко сваляне - качване ти е поне 30 мин. Освен това ако смениш колата и си един багажник назад - трябва нов.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.