Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

пускам темата тук тъй като не съм сигурен в кой раздел да я пусна, предните ми калници са поизгнили и са за смяна, ходих до магазина на сточна гара(само него го знам) и там ми предложиха за 76лв на калник което ми се стори"леко" скъпичко, звънях на другите магазини които са дадени във форума, но там за съжаления никой не ми отговори, моля ако знаете къде има такива калници и на какви цени са да ми кажете

Публикувано

Във Варна на Бенковска са по 42лв - китайски, същите ги имаме, пак нови, можеш да ги получиш срещу 30лв/бр

Публикувано
пускам темата тук тъй като не съм сигурен в кой раздел да я пусна, предните ми калници са поизгнили и са за смяна, ходих до магазина на сточна гара(само него го знам) и там ми предложиха за 76лв на калник което ми се стори"леко" скъпичко, звънях на другите магазини които са дадени във форума, но там за съжаления никой не ми отговори, моля ако знаете къде има такива калници и на какви цени са да ми кажете

Ти тая твойта шкода яко ще я стаягаш, а ?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

няма да я стягам яко ама левия ми е изгнил и има една линия 20-30 сантиметра дето прозира, а пък другия някой на паркинда го е ударил :-(

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.