Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

+ реотани за задното стъкло!

Skoda_Estelle

Recommended Posts

Един приятел има на 120ката реотанчета на задното стъкло и ми се прииска и аз да имам. Чувал съм слухове, че се продавали някакви лепенки с такива реотани!!! Някой има ли представа какво е, що е и в кои магазини го има?!?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такова животно има и се продава на Илиенци срещу 20-30лв. Един приятел си взе за форда, понеже фабричното нямаше здраво место вече. На новото лентичките са по-дълги, защото е универсално и се изрязват до необходимата ширина/хоризонталните лентички/, а после се залепват 2те странични и се включва. Неговото си работи чудесно, само, че изглежда малко по-неестетично, защото не е махнал старите реотани. Ако си купиш такова ще ти трябва и включвател от тези с многото позиции за парното + реле. Ако ходиш до илиенци и си вземеш пиши колко пари са сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се, че леко съм ви подвел. Говорих, с моя познат дето си залепи новите реотани и той ми каза, че не ги е купил от Илиенци, а от едно магазинче за авто аксесоари в Хаджи Димитър, близо до Хигията, който живее наблизо може да го знае, затова уточнявам. Обещал е да провери дали още имат такива и каква е цената. Веднага след като разбира ще ви пиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Точно в предния пост съм писал един приятел откъде си купи миналата година. За съжаление същия го чакам от 2 седимици да провери дали още има такива, но за сега все забравя, а не мен не ми се ходи до хаджи димитър само за да видя дали има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената по памет миналата година беше нещо между 20 и 25лв. Аз лично се двуомя много, защото мога да си купя оригинално стъкло с реотани на тая цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20 и 25лв. Аз лично се двуомя много, защото мога да си купя оригинално стъкло с реотани на тая цена. ???????????

Толкова ли струва ново съкло, защото при старо рядко са здрави реотаните. При тая цена няма какво да се замисяте да слагате реотани, направо нов джам :)

Преди няколко месеца си търсих мако предно прозорче и беше 20лв. ново. За Рапидите заден джам е 150-160 евро , но там е друга история.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В магазина на Сточна гара ново стъкло с реотани за 120-ка е 90 кинта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някои има ли идея как може да се въстановат реотанчета на старо стъкло ? на мен не ми работят двете на- долни линийки на нагреватела. чувал съм че имало специално лепило за това но никoй от познатите ми не може да ми каже какво точно и от къде мога да си го набавя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.skodaowner.org/forum/viewtopic.php?t=665&highlight=%EB%E5%EF%E8%EB%EE

Следващият път пробвай първо с търсачката, за да не се повтарят едни и същи въпроси!

Лепилото се намира с повече търсене. Пробвай и в практикер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Абе тея на Симеоновско шосе за пореден път се убеждавам, че са смешници и то големи! Преди близо година едно приятелче си търсеше точно такова задно стъкло за 120-ката. Съответно първо звъннах в магазина на Сточна гара - имат, 90 кинта, после за сравнение на цените звъннах и на Симеоновско шосе - от там едва ли не не ми се скараха, нямали го, било много скъпо (към 200 кинта), нямало търсене при тези пари и още един куп фантасмагории. Как така сега имат, и то за 70 кинта...?

Това е като случая с гуми-център Диана на околовръстното, дето в рекламите се говореше, че бил най-големия и т.н. Отивам да видя на колко продават Мишлен. Оказва се, че хората преценили че няма търсене на тази марка и затова не я продават. Доста звучно им се изсмях... След месец-два минавах покрай тях и какво да видя - даже сложили един огромен рекламен надпис на Мишлен...

Сигурен съм, че има още много такива случаи и не мога да разбера що за търговци има на пазара...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.