Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бендикса на стартера

Guest nenormalnataskoda

Recommended Posts

Здравейте пак... от сумати време се воря със глупавия стартер и вече ми писна :? свалих го около 5-6пъти но така и неможах да разбера защо не защепва като хората :( иде ми да го метна през балкона, но нема значение та идеята ми е някой има ли си идея докъде трябва да изхвърля бендикса, до края на оста или не :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом не зацепва значи бендикса е заминал и няма какво повече да се занимаваш със сваляне и тн. просто смени бендикса. НО ВНИМАВАЙ

бендиксите са менте !!!!!!!! За мия старер го смених ноември месец и вече е заминал (пак не ми зацепва) Купен е от магазина до Сточна гара за 20лв. !!!!!!!!!! така че не прави тази гршка, явно и там вече частите са яко ментета !!!!!!!!!!!!

Тка че колеги помагайте, кажете от къде да си купим по един бендикс който да издържи повече от 2 месеца !!!! :evil:

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не си личи да е заминал, мен ме притеснява че изхвърля до половината :cry:

EDIT: Д***а монополисти ш****и звъннах на баня мадара в магазин алекс 25лв менте (полски) 30лв чешки ..... :? :? :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Rapid човече оправих го сам =)) идеята е там кадето е осичката на бендикса тя нали е захваната с едни телени шпилки... който много се чупят и повечето хора слагат болче ... не трябва да е болче а да си е точно осичката с тоя диаметър и лосчето на бендикса ми беше няккво пилено, преправяно ... смених го с нормално лостче и сега всичко е на 6 погледни тея работи може и при теб да е това проблема

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.