Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

лесно давене на 105л

Guest jikata

Recommended Posts

Имам следния проблем.Имам 105л 86 година, когато я паля на бензин много лесно седави, а като се задави пада едно въртене...Днес дори се наложи да развивам свещите и да ги бърша с един парцал защото бяха плувнали в бензин.Като я паля дърпам смукача и завъртам стартера без да подавам газ.Обикновено запалва на второто или трето завъртане, но много често изобщо не може да запали и в купето замирисва на бензин.Като загрее мотора няма никакви проблеми пали от раз.Не знам на какво се дължи това.Нещо да не е разбъзикан карбуратора.На газ няма никакви проблеми с паленето, ако не е много студено разбира се.Ако някой има някакви идеи, моля нека сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човек можи да я давиш колата.и за това плувват свещите в бензин.

моита шкодичка също е 105 като твоята даже е и същата година на бензин и моята пали малко трудно но не ми се налага да дърпам смукач дори и при много студено време.

все пак ако мога да ти помогна с нещо друго викай :smt096

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сащо сьм с 105L имам проблем само зимата като е много студено но като чяло смукача го използвам почти винаги,но не го дарпам до горе(освен зимата).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човек можи да я давиш колата.и за това плувват свещите в бензин.

моита шкодичка също е 105 като твоята даже е и същата година на бензин и моята пали малко трудно но не ми се налага да дърпам смукач дори и при много студено време.

все пак ако мога да ти помогна с нещо друго викай :smt096

хахаха - ше ме убиеш бе човек - чети бре :) Момчето е казало, че се "дави" колата - ти що го повтаряш... Тва - "давенето" явно е проблема - кажете му ко да праи или по-скоро що се получава така, че се "дави"...

ама ме разсмяхте :)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има голяма вероятност да е преобогатена сместта.Виж как е нивото в карбуратора и ако трябва го намали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

мога да ти предложа...чисто нови ризи бутала...

Човека се интересува от решение на проблема си, а не от купуването на ризи, бутала... Престани да я ръсиш тая обява в която тема ти скимне! Има си раздел за това!!! Спазвай правилата на форума или не пиши в него!!!

редактирано от Mishelle™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ти е богата сместа, щом мокриш и свещите. И допълнително я преобогатяваш и със смукача. Провери регулировката на карбуратора, нивото в поплавковата камера. Ако всичко според теб е ОК, отваряй и чисти карбуратора.

Всъщност и един въпрос - защо палиш на това достатъчно топло време на смукач? Колата би трябвало да запали безпроблемно и без него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.