Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

super.gifsuper.gifsuper.gifsuper.gifsuper.gifsuper.gif

Предстоят тестове с мотора - ще го запиша на камерата и ще постна клип comin'up soon!!!

Търси се спонсор с Шкода 100S със запазено купе да ми я предостави за състезателни цели.

Поздрави

Публикувано

Ха честито Миро :) С нетърпение очаквам да гледам видеото!!!

Поздрави!

Публикувано

Да ти е честит двигателя! :)

Публикувано

Колеги помогнете на човека и му намерете малък самолет,

та там да тикне мотора :lol::D :mrgreen:

Сигурно няма да разкажеш повечко за мотора, от къде го взе , дали е читав или е с изпит сос , преди да си събрал паричките на варненци с разни голфове и опели :)

Поздрави

Публикувано
...преди да си събрал паричките на варненци с разни голфове и опели :)

XaxXAxXAxXAxAxXAxXA :smt042 :smt038 ok.gifok.gifok.gif

Публикувано

браво, Миро, реши се значи най сетне да вземеш железото! Очаквам лятото да стане интересно... :) Не разбрах само що си решил да го тестваш на 100С купе, нали знаеш - радиарора в тоя случай трябва да се мести отпред. На Р-ката ти тази работа е вече свършена от Кьопчев-рейсинг, та няма да имаш проблеми... а за тестовете по-добре ползвай някое купе 105/120 или най-добре цецовото 136, дето си е с 5 дълги предавки

Публикувано

честито Миро...!

Търси се спонсор с Шкода 100S със запазено купе да ми я предостави за състезателни цели.

2-ма сме :mrgreen:

Публикувано

Баси, не съм виждал такъв още... В Русе не се срещат такива уникални екземпляри :x

Публикувано

Евалата Миро

За пореден път показваш какво значи да зи безграничен Фен!

Публикувано

Thank you, people, thank you!

txl: мерси за ръководството. Ако на някой му попадне нещо допълнително за 130РС ще съм благодарен ако го предостави. Мерси.

Днес ще го нащракам с фотоапарата и ще го постна тук.

Поздрави

Публикувано

Честит holiday3.gif Пожелавам ти много безаварийни и бързи километриgut.gif Също и да покажеш на Голфовете и на ГСИ-ките малко Чешки зъбкиbat_angel.gif

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.