Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

трудно пали

жоро120-135

Recommended Posts

Здравейте,като е влажно паленето е кошмар.За да я запаля въртя на стартер по 1м а тя само припалва и като запали работи с прекъсване.С нови кабели,делко,бобина,свещи и днес пак трудно запали.Моля помогнете е...ти чудото полудявам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди имах такъв проблем и смених всички кабели, свещи, делко и т.н. щото си им беше и време де ама накрая се оказа от масата, беше се откъснала от акомулатора и сега я сложих на тампона на ДВГто и купето пали само като види ключа ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без уск. помпа според мен колата си работи нормално дори при плавно натискане на гаста не мисля че има отношение с неправилната работа на ДВГто та не бих се сагласил с теб maxrpm. Виждал съм случаи на прекъсване от вода и бензин, от неправилна центровка, проблеми из поплавковата камера... според мен няма да е лошо да се провери и това + масата :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тотално несъгласие с maxrpm! Ускорителната помпа не ти трябва за палене. Аз съм карал 1 година без ускорителна помпа. Колата се дави като ритнеш газта, но с паленето проблем не съм имал. Търсете го другаде...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вързах маса от купето до двигателя днес запали добре.Дано това да е било,благодаря ще черпа .Благодаря и на колегите които влезнаха в спор за моя проблем

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.