Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

За дупките в София - мнението на колегите от Рено Клуб...


Recommended Posts

Еми ако във Варна се организира протест, със сигурност ще намеря време и ще отида - ПРОСТО Е НЕТЪРПИМО. И в друга тема съм се възмущавал от пътната настилка на нашия град - от години не съм виждал такива дупки във Варна. За 1 зима ми се разхлопа предницата :cry: Сега се чудя да я правя ли или да чакам тия кавали да се натуткат да асфалтират. Бул. Сливница е нарязан целия от 5 дена - в момента е 15 градуса и е сухо, но ремонтни дейности не се извършват. Работи се единствено по новия булевард който ще започва от Железкова... ЕВАЛА, и като направите нов булевард и ще спрем да си трошим колите :evil: .... Един колега от Renault Forum-а беше споменал за дупките покрай ВиК - и аз минавам от там всеки ден - колите се точат като хоро на мегдана, щото ако караш с повече от 15км/ч не знаеш дали ще стигнеш до другото кръстовище :evil: :evil: :evil: :evil:

 

Твърдо за организиран протест :!: :!: :!: :!:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам само колегите от клуб Рено вярват ли си, че те самите ще успеят да се съберат пък камо ли някой от другите клубове..Иначе идеята е доста добра.... ;) Аз съм за категорично :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва шефовете на всички заинтересовани клубове да се срещнат и да се пусне една групова молба за организиране на протест. След това се събераме с колите и блокираме центъра!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две ръце подкрепям мероприятието. Ако се организираме повечето автоклубове голям сбироток ще настане, па белким на управниците им светне някоя крушка в кухите глави...

До колкото си спомням обаче, за да е законно всичко май трябваше да се обаяви в общината ли или някъде другаде за предстоящия протест.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де, точно затова трябва да се съберат представители на различните клубове и да поискат разрешение, за да е законна цялата работа.

 

След това вече ще протестираме, пък и ще е повод да се видиме...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ще донесе този протест ?

1 Ще се създаде напрежение между органите , които се грижат за поддържането на пътищата и хората , които караме по тях.

2 Ще получим празни обещания , които никой няма да изпълни.

Истината според мене е някъде посредата просто застрахователните компании трябва да почнат да търсят отговорност от фирмите поддържащи пътищата , а също така парите от данъци за автомобилите да отиват директно за поддръжка и развитие на пътната мрежа , а не в бюджета и после да се разпределят по общини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има многобройни примери как с протести се постигат разни неща - такситата,учителите и разни други. Време е да покажем малко недоволство,защото като си траеме никой нищо не прави. А застрахователите ги боли оная работа за дупките - те няма да ти платят смяна на носачи, ябъквовидни болтове, втулки, тампони, джанти, гуми и т.н

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Учителите , стигнаха до споразумение , че ще им дигнат заплатите ... ама друг път , таксаджиите благодарение на това че работят под шапката на големи фирми / притежавани от хора от власта / може и да съм изпълнили някое от обещанията ... а ние ко ще напраим - ще посвирим малко с клаксоните пред общините , ще напраим малко сеир на народа отстрани , ще си поговорим с някой от ниските етажи на отдел благоустрйство и па ще си караме в дупките ... не ми се сърдете но съм песимист по повод резултатността на такова начинание.

 

П.П. Какво стана като почнахме да викаме катаджии да пишат протоколи около дупките ... изхитриха се и почнаха да ни натрисат актове за несъобразена скорост :evil:

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако се поиска разрешение от общината ще кажат или НЕ или ще кажат ОК ама неделя в 10часа и ще протестираме пред парламента и ще ни чуе само охраната който е глух пенсионер който е на нашия хал, и той не е доволен от дупките.

 

аз съм навид за тази инициатива бих отишъл да протестирам пред парламента, даже ми допадна идеята да си изкъртя едно паве и да си го нося за да го сложа в някоя дупка.

 

Каквото и да се прави колкото и за който да гласуваме става по зле и по зле......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

abe towa w sofiq e cvете, който е излизал на околовръсното в софия най- добре ще ме разбере, в града не е чак толкова зле, а на всичкото отгоре ме щават и за винетка 4.50 :) и то ги има само в OMV и Petrol

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги пътната настилка е ужасна в цялата страна. В пловдив има само някоя друга улица в момента се сещам за 2-3 без дупки. С протест незнам какво може да се постигне освен празни обещания както писа колегата но наистина трябва да се опита иначе промяна няма да има. За миналата година доходите от винетки са над 200 милиона. Тъи че ако нададем вои поне една част да отиде по предназначение. То с тия пътища да го е яд да има хубава кола и да гледа как я разбива. В момента в Пловдив наи-смотано е положението на Кукленско шосе. Там се намира митницата. До изхода на града до скоро беше перфектна настилка сега все още я бива. След изхода следват 300-400 метра до околовръстното, и съм сигурен че на луната кратерите са по малки. За човек които не познава пътя ще е някав кошмар. Караш по сносен двупосочен път 3 ленти в едната посока и изведнъж шосенце с две ленти с огромни кратери. Последният път минаваики от там знаеики дупките почвам един слалом и виждам една Сиера на авариини с смолянска регистрация. Викъм колега с нещо да помогна виждаики клекналата Сиера. Тои мълчаливо ми отвори багажника и видях 2та макферсона барарбар с бомбетата доста по нагоре от колкото им е мястото. Но както научих от тази тема се е стигнало до наи страшното загинал е човек и то доста нелепо. Мисля че нашите проблеми са нищо пред това. Аз лично миналото лято щях да се претрепя като куче. Слизах от едно близко село закъснявах за работа. Скорост 130км/ч (с семеината Астра) късно видян кратер само пуснах газта и стиснах волана. Колата подскочи поднесе лек полет и спиране в краипътното лозе. Поражения спукана гума крива джанта надрана предна броня окачването незнам как остана здраво. Поне на стенда така казаха. Затова е редно да се органиозира нещо и съм сигурен че ще се включат хора не само от форумите. Пишете ако има протест включвам се веднага

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

abe towa w sofiq e cvете, който е излизал на околовръсното в софия най- добре ще ме разбере, в града не е чак толкова зле, а на всичкото отгоре ме щават и за винетка 4.50 :) и то ги има само в OMV и Petrol

 

И за каква винетка те щавят? Нека не си приказваме празни приказки... Винетка за околовръстното не ти трябва. От де го измисли, незнам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да допълня картината с малко днешни преживелици.....

Та освен, че пътищата са в окаяно състояние, дупки, пардон, ТРАПОВЕ се оказа, че и МОСТОВЕТЕ СЕ РУШАТ! И за да не съм голословен само ще спомена, че днес, 21.03.2006 година в 7:15 часа върху колата ми, Опел Вектра (за щастие Шкодата още не е регистрирана) ми се изсипа едно солидно парче от моста на 7ми километър. Резултата - ново предно стъкло. За съжаление снимка не направих, но пък направих кратко клипче....

Затова: КОЛЕГИ, БЪДЕТЕ МНООООООГО ВНИМАТЕЛНИ КАТО ПРЕМИНАВАТЕ ПОД МОСТОВЕ! И ТЕ СЕ РУШАТ!

Поздрави и безаварийно на всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бахти късмета караш си и ти пада къс от мост!То дано да не започнат тунелите в магистралата да се рушач,че тогава става яко.Засега само текат-не е болка за умиране!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гневен автопоход блокира Бургас

22 март 2006 / News.dir.bg

Близо 1500 камиони и коли участваха в едночасово протестно автошествие в Бургас заради дупките по улиците в града.

 

По обяд на 22 март в центъра на града безпрепятствено се движеха само автомобили на полицията, пожарната и Бърза помощ. Камиони и коли блокираха трите изхода на Бургас, пътят за София-Варна и Созопол, а след това преминаха през централните улици. Автопоходът на таксиметровите шофьори пък тръгна от централното кръстовище на пл. Трапезица и за час не приемаха поръчки на клиенти. Кметското обещание от предния ден, че има заделени 11 млн. лв. и до активния сезон пътната мрежа в града ще бъде ремонтирана, не отказа недоволните шофьори. Не получихме отговор как ще се оправят бургаските улици, нито конкретен ангажимент кога, категорични са от Инициативния протестен комитет.

 

 

БРАВО НА КОЛЕГИТЕ ОТ БУРГАС САМО ТАКА

ТРЯБВА НАВСЯКЪДЕ ДА СЕ ПОЧНЕ ПО ТОЗИ НАЧИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И пак смешки от страна на управниците 11млн. , което по груби сметки е около 5,5 млн. Евро или около 150 - 200 км. асфалт и отгоре на всичко били заделени ... е тва ако не е смехория от страна на кмета здраве му кажи :mrgreen:

Аз бих го попитал знае ли колко е цялата дължина на пътната мрежа на Бургас и дали ще може с тез пари да докара поне калдаръм до Меден рудник примерно т.к. западняците и курортистите там я идат я не , а хората дет живеят там па ще си лопат колите или с две думи няма да ги огрее ;)

И по повод твърденията ми за празните обещания мисля , че тва ще е поредния сапумен мехур .

Докато не се размърдат мозъците от Парламента , колкото и да си обикаляме с колите и да свирим с клаксоните и ще ни падат мостовете по главите ... оправянето на дупките не става с помощи от Евросъюза ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая вечер като заваля, тъмно и да се размина с един пич... БУММ!!! Слизам и в първия момен не виждам дъното на тая виновната огромна дупка... не не не дупка ми цяла низина! педя и няколко пръста... от долу решетка за канализацията!!! Резултат... ОПЕЛ- а хич не е слаба кола понесе удара поне този път! :roll: Трябва да го снимам тоя дзвер... не съм виждал по голямо от това... :evil: :evil: :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.