Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Фаворит седан ? :)

Recommended Posts

Мисля, че е интересно как чехите са мислили да изглежда Felicia-та през 1991, май ги няма тия снимки във форума :roll: :

Бих казал, добре, че са размислили 8) ...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=34151

Ето тук и аз имам няколко такива снимки 3 от които за на Фаворит и една на Фелеция Седан.

И да попитам седана на Фаворит влиза ли в сериино производство?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда ми като мелез между Рено(отпред) и Лада.С две думи не ме радва много :( .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да се лъжем,направо си е грозна,нищо че е Шкода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като сяло колата на мен много много не ми харесва.

Предница лично на мен ми допада...за задницата съм съгласен с колегата Дончо Дончев има прилика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, Favorit sedan не се е произвеждал никога, както и coupe :? . Лееееле ако имаше coupeeeeeeee :evil: :evil: :evil: . Но според мен седана на Favorit не е грозен, даже много ме кефи :D , обмислял съм варианта да се измайстори такъв - не е чак толкова трудно...

А иначе за тая Felicia, тя е чист Favorit с facelift в стил Lada Samara II. Отвътре ако забелязвате е пак Favorit и то от стария (кафяв) интериор :x .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Redline_ това дето си го пуснал е нещо като прототип за фейслифт на favorit (виж вратите). тогава чехите все още са нямали пари за нов модел, не са успели да пуснат и седана в производство поради тази причина. сигурно са търсили начин да раздвижат моделната гама, но явно са решили да продават, след като са направили тоя грозил...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм, доста отблъскваща смесица от японски барок и южнокорейски неокласицизъм. Доста прилича на европейска кола за щатите. Абе - добре, че са направили другата Фелиция

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм, доста отблъскваща смесица от японски барок и южнокорейски неокласицизъм. Доста прилича на европейска кола за щатите. Абе - добре, че са направили другата Фелиция

:lol: хаха, много точно казано - да или на щатска кола за Европа :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми Роска, може и така да е, ама на багажДника пише Felicia 1.3LS :mrgreen: . Все едно, важното е, че е урод и че не е реалност :!:

P.S.: Btw вратите не са чак същите, други са држките и самите рамки "захапват" от тавана, като вече го няма черното уплътнение дето тръгва от началото на челното стъкло. Иначе "тавите" на вратите са същите, да.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.