Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Някой знае ли дали накладките на 1000 МБ и 105/120 Л са съвместими /еднакви/,защото ми подаряват едни, ама не знам дали ще ми паснат.Та ако някой знае, да казва, че да ходя да ги взимам и да черпя :D

Публикувано

кои накладки? МВ-то е с барабани и на четирите колела.

каквото и да е - взимай, ако е за МВ и не ти върши работа, аз ще ти го трампя за съответното за твоята кола, ОК?

Публикувано

Не са съвместими накладките. Ама щом ти ги дават, вземай.

Публикувано

И к'во да ги правя? Да си ги слагам на колелото? :mrgreen: О относно колегата rsk, нямаш грижи ама сме на 320 км, ако това не те притеснява ще ги получиш :mrgreen:

Публикувано

все няква схема ще направим, стига да не те затруднявам, както решиш :D

Публикувано

Ами като ги взема ще се разберем. Знам само че са 4 бр - задни, ако има значение :roll:

Публикувано

Едните са купувани , а другите ковани ...

Публикувано

а ти трябва ли да даваш някви пари, в смисъл бързо ли трябва аз да се подготвя аз?

Публикувано

Ами както бях писал - подаряват ми ги. Иначе не са ми спешни, има още хляб в моите:)

Публикувано

Ако се окаже че колегата rsk се откаже от накладките бих ги прибрал аз за моето МВ :)

Публикувано

Чакайте да ги взема първо, пък после ще се разберете.Както писах по-нагоре става дума за 4 бр. Та ако се разберете да си вземете по 1 комплект ...

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Значи, колеги имам тъжна новина за вас. Накладките са абсолютно еднакви. Обаче има едно "НО". 2 дни преди да ми донесат тези си купих други от магазин, но се оказа, че едната е залепена малко на криво. Ще се пробвам да я върна и ако успея няма да мога да пратя на никой. А ако не успея, искам да се разберете кой желае да ги получи :) .... Ще ходя да ги връщам след седмица и нещо, така че по-рано няма да мога да ви дам отговор.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.