Jump to content

skodaclub.bgskodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Оборудване на Октавия Амбиенте


mathematician

Recommended Posts

Здравейте,

 

Ходих да в шоурума на Еуратек и да си кажа съм малко разочарован. Возиха ме в някъв Румстър, за да съм видел как вози Шкодата. На това му викаха тест драйв. Ама ако така вози и Октавията, хич няма да си я купя. Много твърдичко и шумно беше Румстърчето, поне според моите разбирания, но все пак то си е друг клас кола - така ме успокоиха. :-)

 

После ми набутаха няколко листа с информация, която я бях прочел в сайта им. Обаче отделно ми бутнаха една листче, дето го няма в Нета. И там почна едно изучаване и доста въпроси ми изникнаха в главата. За съжаление, не можаха да им отговорят или даваха някакви уклончиви отговори. Отделно разгледах един Елеганс и оборудването ми хареса. Но поради финансови причини съм се насочил към по-ниския клас на оборудването - Амбиенте, но там нямаше такава кола за разглеждане.

 

 

Та няколко въпроса към някой дето работи в Еуратек или някой дето наскоро си е поръчал Октавия Амбиенте и е дошла:

 

 

1. В оново листче, дето го няма в нета пише, че дистанционно управление на централното заключване за Класика (най-ниската версия) се предлага за 292 лв. За Амбиенте (средната версия) не се предлага. А за Елеганса (високата версия) е включено стандартно в пакета. Та въпросът ми е каква е тая логика? Нещо се предлага за по-ниския клас, но не и за по-високия. Нещо ми мънкаха, че това зависело от датчиците и алармата. Но в спецификацията не е дадена зависимост от нищо. Правописна грешка ли е? Или инженерно недоразумение?

 

Та как седи въпросът с дистанционното управление на централното заключване, ако има такова изобщо? Щото останах много объркан от писаниците им и обясненията.

 

 

2. В Елеганса м/у предните седалки има една много удобна кутия с подлакътник. Подлакътникът е страшно удобен. Просто ръката ми ляга отгоре и заспива (кутията за вещи не ме интересува). Но това май го няма в Амбиенте. Или има само подлакътник без кутия? Така и на разбрах. От написаното в спецификацията се разбира, че това е голяма кутия (с/без охлаждане за напитки) в подлакътника и струва 327 лв като екстра за Амбиенте. Което аз го тълкувам, че там има подлакътник но отдолу няма кутия. Щото е да

 

Та какво точно има м/у двете предни седалки на нивото Амбиенте? Най-вероятно няма нищо. :-)

 

 

3. Мога ли да си поръчам примерно Елеганс с цвят на текстила (на седалките) като за Амбиенте. Айде от по-ниска към по-висока версия не може. Но аз искам по-високата версия с цвят от по-ниската. :-)

 

 

 

 

Лека вечер,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да хванеш за яката най-дбрия продавач и да му зададеш всички тези въпроси! Тук едва ли някой е на ясно с детайлите. По принцип би трябвало да може да направиш кола по твой избор (освен ако наистина няма ограничение от техническа гледна точка - а като гледам твоя случай не е такъв - все пак подлакътник, седалки и аларма не са нещо невъзможно). Но да не забравяме все пак, че това е Бг, а фирмата се казва Еуратек ООД ;) Цитирам въпрос и отговор:

Здравейте на всички. Наскоро си купих на старо Фабия 1.4 MPI 44КВ КЛАСИК, разгледах сайта на Еуратек и се чудя дали има някаква възможност допълнително да се монтират пакет "СИГУРНОСТ 1" ( АBS+MBA+EDL)....
Специялно в ЕУРАТЕК няма да ти монтираме допълнително ABS.

Просто не се предлага като допълнителна опция за монтаж

 

Без да навлизам в подробности, пакет "СИГУРНОСТ 1" ( АBS+MBA+EDL) означава, че може да се монтира на всеки автомобил, освен ако не е невъзможно от техническа гледна точка. Както всички знаем, този пакет е стандартно оборудване от Амбиенте нагоре :? което обаче не изключва възможноста за монтиране на по-нисък клас оборудване. Явно или не им се занимава с допълнителен монтаж, или просто избягват да поемат гаранцията, която в случая на допълнително монтиране трябва да се поеме от дилъра (явно или нямат възможност за монтаж - което би било НЕприемливо, или не разчитат на уменията на работниците). Те си знаят!

Личното ми мнение (че малко се отклоних) > не би трябвало да имаш проблем с поръчването на това, което си изброил, но най-добре е да го направиш на място, с продавач. Ако и той не знае...положението е смешно вече :mrgreen:

Успех ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега за дистанционното-просто се иска да си поръчаш заводска алармена система,която се предлага само за амбиенте и елеганс.От там имаш управление на алармата на ключа-просто това е стандарт навсякъде другаде.Подлакътника на Елеганс е охладяем-затова може да го имаш само в конбинация с климатроник-то си върви като пакет.Относно текстила-мисля,че можеш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пакет "СИГУРНОСТ 1" ( АBS+MBA+EDL) означава, че може да се монтира на всеки автомобил, освен ако не е невъзможно от техническа гледна точка.

 

zloQQ,

 

Не си много прав. Има автомобили (със сигурност Рено, за Шкода не твърдя) на които има разлика в полуоските за да може да се монтира ABS++. Самата полуоска има нещо като зъбчатка откъдето ABSа взима инфо за скороста на въртене. И като не са ти такива фабрично полуоските нещата не стават. А да сменят полуоски и сие няма да се навият в почти никой сервиз. А и да се навият май по-евтино ще е да вземеш да продадеш старата и да си вземеш нова кола с тая екстра...

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е Амбиенте, но с почти всичките екстри на Елеганс!Има си подлакътник между седалките с кутия с охлаждане.Жабката също е с охлаждане!Алармата е с тези сгъваемите ключове и мисля, че тя си е включена серийно към Амбиенте! А за текстила предопалагам, че няма да има никакъв проблем! :smt009

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt039

zloQQ,

Не си много прав...

 

Аз за това написах, че може да се монтира на всеки автомобил, освен ако не е невъзможно от техническа гледна точка. Но за съжаление, както казах Бг+Е-тек... Така е като няма никаква конкуренция. Не искам да изпадам в подробности относно конкуренцията и това, което се прави за клиента...на най-големия автомобилен пазар. Е за това ми е кофти - нито отношение, нито цени, нито екстри, нито обслужване...и това е само, защото няма конкуренция... Много ми е интересно да поработя в ЕТ като продавач. И ще вземе да ги посетя някой ден да видя от преди 4 години, какво се е променило.

Иначе - надявам се колегата да няма проблеми с поръчването на глезотийки ;) Не мисля, че е проблем да му сложат подлакътник, пък и дори да не е с охлаждане.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е Амбиенте, но с почти всичките екстри на Елеганс!Има си подлакътник между седалките с кутия с охлаждане.Жабката също е с охлаждане!Алармата е с тези сгъваемите ключове и мисля, че тя си е включена серийно към Амбиенте! А за текстила предопалагам, че няма да има никакъв проблем! :smt009

 

Алармата не върви серийно, ключа също :idea:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е Амбиенте, но с почти всичките екстри на Елеганс!Има си подлакътник между седалките с кутия с охлаждане.Жабката също е с охлаждане!Алармата е с тези сгъваемите ключове и мисля, че тя си е включена серийно към Амбиенте! А за текстила предопалагам, че няма да има никакъв проблем! :smt009

 

Алармата не върви серийно, ключа също :idea:

 

Моя е грешката!Мислех, че е серийно, но явно съм се объркал! :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега са правили някакви промени и част от нещата, които са били валидни, не са валидни повече.

 

Примерът е алармата. Сега е "задължителна" за всички модели, НО. Винаги има едно НО. Трябва да си я купиш независимо дали вземаш кола на лизинг или не, но не е включена в цената. Т.е. идват вече с фабрична аларма само, някакъв чип алфа за лизинговите автомобили отпадал. Т.е. цената на автомобила + цената на алармата, щото вече не можело без нея. Поне така ми обясниха и ме предупредиха още в началото, че цената, която пише, не е това, което ще платя, щото имало една аларма от 330 лв отгоре. Както и да е. Това не е проблем.

 

 

Имат нова цветова гама на купето. Старата е невалидна вече. Текстилът си остава същия. Преди няколко дни бях при тях.

 

 

 

А иначе колегата, дето говори за конкуренцията. Проблемът е, че пазарът на нови автомобили расте. За сведение САЩ, Канада или Западна Европа я имат 1-2 процента растеж на продажбите на нови автомобили. Или пък имат леки спадове. Там нещата са канализирани и няма място за случайни дилъри, просто щото борбата е за всеки клиент.

 

Докато тук пазарът расте с 20-30-40% годишно. И те не се притесняват. Т.е. колкото и да си некадърен като другите се развиват и ти ще се развиваш с тях. Е по-малко ще се развиваш, но ще растеш и ти. Така, че при нас в БГ нещата ще тръгнат към реална конкуренция когато пазарът се насити и почне да прави по 1% год. ръст.

 

Да не ти казвам като ходих в Тойота какво ме питаха "Ама вие наистина ли мислите да купувате кола или само гледате?" Малко му замръзна усмивката и си разбра гафа, като му казах, че в момента просто гледам, но мисля да си купя до 2 седмици.

 

Иначе честно казано от Форд ми направиха изключително впечатление с професионализма си. Отговориха ми на всички въпроси внимателно любезно, професионално. Шапка им свалям. Накрая ще си взема един Фокус, не за друго, ами щото нямаше въпрос на който да не ми отговорят. :-)

 

 

Лека вечер, че пак стана късно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt039 Извинете, ме за офтопика.

 

Колеги, във връзка с ЕТ нищо не трябва да ви/ни учудва. Чувал съм от достоверен източник как в началото,като започнали продажбите на Фабия махали шумоизолацията на двигателя :? . После ги продавали без АБС...сега на Октавиите им скубят алармите... :| . Просто останах възхитен, като го чух и това за алармите...май наистина е време някой да детронира ЕТ :mrgreen: ! Приятна вечер ;)

 

 

П.П. mathematician, познавам се бегло с един пич от салона на Мото Пфое в Люлин, той продава Ягуари,но все пак на базата на беглите ми набюдения, ЕТ трябва да им завиждат на тема обслужване. Освен това по нормалните фирми не те ВОЗЯТ на тестдрайв :lol: . Българска работа, кво друго да кажа... :|

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Иначе честно казано от Форд ми направиха изключително впечатление с професионализма си. Отговориха ми на всички въпроси внимателно любезно, професионално. Шапка им свалям. Накрая ще си взема един Фокус, не за друго, ами щото нямаше въпрос на който да не ми отговорят. :-)...

 

Ето това имам впредвид (освен конкуренцията). Професионализъм, отговор на всеки един въпрос свързн с покупката на автомобил, вежливо отношение. Така се печелят клиенти ;) а те водят други клиенти...

Чесно казано не мисля, че след като пазара расте (ако ще и със 200%), не е нужно да се подобрява качеството на услугата и да няма конкуренция. И точно, защото расте, има нужда от конкуренця - аз лично точно това не мога да го разбера...нищо, че сме малък пазар... Защото, ако ида в едни представител и те ми мънкат и нямат ясна идея и отговор на въпросите ми, каквито и да са (свързани с покупката де), веднага ще посетя конкурента, който след като разбере, какво е станало предния ден, не мисля, че ще ме изпусне като клиент...пък дори може и безплатна аларма да ми даде ;) Защото жеста може да е малък, но се запомня! И докато всички не станат като хората от Форд (в твоя случай), няма да е удоволствие да пазаруваш нова кола. Трябва да разберат, че всеки един клиент е важен - без изключение! И никога няма да си позволят, да задават въпроси като това, което си чул в Тойота ;) И следващата ти нова кола е много вероятно да е от същия представител...нали :mrgreen: Ти знаеш причните.

Свиркай като поръчаш колата, да кажеш как е минало.

Успех отново ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шкода определено дава доста варианти-просто трябва да се подбере правилното ниво на оборудване.Но наистина е неприятно,са продават кола 200кс без есп.Аз лично с изключение на ЕСПто,ел.стъклата и климатроника,не бях твърде изненадан от оборудването-все пак тази кола мисля да я оптимизирам малко.Иначе ако се търси хубава кола,без значение на финансови средства Елеганс и особено Л&К са добри варианти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За МотоПфое - не се лъжи - като продавачи може и да са добри, но автомобилите не струват.

В момента карам служебен Фокус TDCI - а прди това Мондео, пак TDCI - честно ти казвам в сравнение с Октавията която имам 1.9ТДИ SLX, 99 год. фордовете са си направо каруци!

Октавияката не си я давам за два - чисто нови Форда - честно!

А относно специалистите в Мото Пфое - продавачите верно са им добри - само че - примерно на Форд Фокус TDCI в книжката дават разход - градско/извън градско/смесено - 6,2/4,0/4,8 - в момента на съм на смесено 6,8 като 80% от този показател е от извънградско каране! на градско отивам 8,0-9,0. Ходих в МотоПфое и питах един от тези "разбирачи" защо има разлика - отговора беше - сигурно карате с климатик - това беше някъде началото на Ноември когато беше много студено по едно време. Отделно имам много оплаквания от Форда като - скърца педала на съединителя, казанчето за течност за чистачките беше пукнато и течеше още като нова и т.н. Като стане време за прегледа (20.000 км.) им я хвърлям в сервиза и да оправят всичко.

Какти и да е - Октавията със същото каране (същия шофьор) ми дава среден разход 5,0! Стигал съм и до разходи под 4,0 на дълъг път (просто за опит) което с Форда е просто невъзможно.

От друга гледна точка съм имал опит с много фирменни сервизи - ДаруКар, ПроМобил, МотоПфое, Нисан сервиз и др. - ОТ СЕРВИЗА НА ЕУТАТЕК СЪМ НАЙ-НЕДОВОЛЕН! Но сега не ми се пише - ще си го отавя за след празниците.

Та колега - съвета ми е - НЕ СИ КУПУВАЙ ФОРД!

За Шкода Октавия - ПЕРФЕКТЕН АВТОМОБИЛ!

Единствената въпросителна е СЕРВИЗА .......???

Желая Весели Празници!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега са правили някакви промени и част от нещата, които са били валидни, не са валидни повече.

 

Примерът е алармата. Сега е "задължителна" за всички модели, НО. Винаги има едно НО. Трябва да си я купиш независимо дали вземаш кола на лизинг или не, но не е включена в цената. Т.е. идват вече с фабрична аларма само, някакъв чип алфа за лизинговите автомобили отпадал. Т.е. цената на автомобила + цената на алармата, щото вече не можело без нея. Поне така ми обясниха и ме предупредиха още в началото, че цената, която пише, не е това, което ще платя, щото имало една аларма от 330 лв отгоре. Както и да е. Това не е проблем.

 

 

Имат нова цветова гама на купето. Старата е невалидна вече. Текстилът си остава същия. Преди няколко дни бях при тях.

 

Дам, абсолютно си прав, само за алармата незнам дали е така, защото аз като си поръчвах моята преди три месеца, не беше задължителна 8) Да не си се объркал нещо :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За МотоПфое - не се лъжи - като продавачи може и да са добри, но автомобилите не струват.

В момента карам служебен Фокус TDCI - а прди това Мондео, пак TDCI - честно ти казвам в сравнение с Октавията която имам 1.9ТДИ SLX, 99 год. фордовете са си направо каруци!

Октавияката не си я давам за два - чисто нови Форда - честно!

А относно специалистите в Мото Пфое - продавачите верно са им добри - само че - примерно на Форд Фокус TDCI в книжката дават разход - градско/извън градско/смесено - 6,2/4,0/4,8 - в момента на съм на смесено 6,8 като 80% от този показател е от извънградско каране! на градско отивам 8,0-9,0. Ходих в МотоПфое и питах един от тези "разбирачи" защо има разлика - отговора беше - сигурно карате с климатик - това беше някъде началото на Ноември когато беше много студено по едно време. Отделно имам много оплаквания от Форда като - скърца педала на съединителя, казанчето за течност за чистачките беше пукнато и течеше още като нова и т.н. Като стане време за прегледа (20.000 км.) им я хвърлям в сервиза и да оправят всичко.

Какти и да е - Октавията със същото каране (същия шофьор) ми дава среден разход 5,0! Стигал съм и до разходи под 4,0 на дълъг път (просто за опит) което с Форда е просто невъзможно.

От друга гледна точка съм имал опит с много фирменни сервизи - ДаруКар, ПроМобил, МотоПфое, Нисан сервиз и др. - ОТ СЕРВИЗА НА ЕУТАТЕК СЪМ НАЙ-НЕДОВОЛЕН! Но сега не ми се пише - ще си го отавя за след празниците.

Та колега - съвета ми е - НЕ СИ КУПУВАЙ ФОРД!

За Шкода Октавия - ПЕРФЕКТЕН АВТОМОБИЛ!

Единствената въпросителна е СЕРВИЗА .......???

Желая Весели Празници!

 

Това за ЕТ София ли става въпрос, защото ако е така не виждам какви забележки имаш към сервиза :!: Аз съм недоволен от сервиза на софия франс ауто и от обслужването в дарукар, много е зле

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За МотоПфое - не се лъжи - като продавачи може и да са добри, но автомобилите не струват.

В момента карам служебен Фокус TDCI - а прди това Мондео, пак TDCI - честно ти казвам в сравнение с Октавията която имам 1.9ТДИ SLX, 99 год. фордовете са си направо каруци!

Октавияката не си я давам за два - чисто нови Форда - честно!

А относно специалистите в Мото Пфое - продавачите верно са им добри - само че - примерно на Форд Фокус TDCI в книжката дават разход - градско/извън градско/смесено - 6,2/4,0/4,8 - в момента на съм на смесено 6,8 като 80% от този показател е от извънградско каране! на градско отивам 8,0-9,0. Ходих в МотоПфое и питах един от тези "разбирачи" защо има разлика - отговора беше - сигурно карате с климатик - това беше някъде началото на Ноември когато беше много студено по едно време. Отделно имам много оплаквания от Форда като - скърца педала на съединителя, казанчето за течност за чистачките беше пукнато и течеше още като нова и т.н. Като стане време за прегледа (20.000 км.) им я хвърлям в сервиза и да оправят всичко.

Какти и да е - Октавията със същото каране (същия шофьор) ми дава среден разход 5,0! Стигал съм и до разходи под 4,0 на дълъг път (просто за опит) което с Форда е просто невъзможно.

От друга гледна точка съм имал опит с много фирменни сервизи - ДаруКар, ПроМобил, МотоПфое, Нисан сервиз и др. - ОТ СЕРВИЗА НА ЕУТАТЕК СЪМ НАЙ-НЕДОВОЛЕН! Но сега не ми се пише - ще си го отавя за след празниците.

Та колега - съвета ми е - НЕ СИ КУПУВАЙ ФОРД!

За Шкода Октавия - ПЕРФЕКТЕН АВТОМОБИЛ!

Единствената въпросителна е СЕРВИЗА .......???

Желая Весели Празници!

 

Това за ЕТ София ли става въпрос, защото ако е така не виждам какви забележки имаш към сервиза :!: Аз съм недоволен от сервиза на софия франс ауто и от обслужването в дарукар, много е зле

 

Разбира се че за Еуратек - мосля че съм повече от ясен!

От София Франс Ауто - нямам впечатления - а за Еуратек ще опиша историята на моята Октавия - живот и здраве след празниците - както съм писал по-горе.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За МотоПфое - не се лъжи - като продавачи може и да са добри, но автомобилите не струват.

В момента карам служебен Фокус TDCI - а прди това Мондео, пак TDCI - честно ти казвам в сравнение с Октавията която имам 1.9ТДИ SLX, 99 год. фордовете са си направо каруци!

Октавияката не си я давам за два - чисто нови Форда - честно!

А относно специалистите в Мото Пфое - продавачите верно са им добри - само че - примерно на Форд Фокус TDCI в книжката дават разход - градско/извън градско/смесено - 6,2/4,0/4,8 - в момента на съм на смесено 6,8 като 80% от този показател е от извънградско каране! на градско отивам 8,0-9,0. Ходих в МотоПфое и питах един от тези "разбирачи" защо има разлика - отговора беше - сигурно карате с климатик - това беше някъде началото на Ноември когато беше много студено по едно време. Отделно имам много оплаквания от Форда като - скърца педала на съединителя, казанчето за течност за чистачките беше пукнато и течеше още като нова и т.н. Като стане време за прегледа (20.000 км.) им я хвърлям в сервиза и да оправят всичко.

Какти и да е - Октавията със същото каране (същия шофьор) ми дава среден разход 5,0! Стигал съм и до разходи под 4,0 на дълъг път (просто за опит) което с Форда е просто невъзможно.

От друга гледна точка съм имал опит с много фирменни сервизи - ДаруКар, ПроМобил, МотоПфое, Нисан сервиз и др. - ОТ СЕРВИЗА НА ЕУТАТЕК СЪМ НАЙ-НЕДОВОЛЕН! Но сега не ми се пише - ще си го отавя за след празниците.

Та колега - съвета ми е - НЕ СИ КУПУВАЙ ФОРД!

За Шкода Октавия - ПЕРФЕКТЕН АВТОМОБИЛ!

Единствената въпросителна е СЕРВИЗА .......???

Желая Весели Празници!

 

Това за ЕТ София ли става въпрос, защото ако е така не виждам какви забележки имаш към сервиза :!: Аз съм недоволен от сервиза на софия франс ауто и от обслужването в дарукар, много е зле

 

Разбира се че за Еуратек - мосля че съм повече от ясен!

От София Франс Ауто - нямам впечатления - а за Еуратек ще опиша историята на моята Октавия - живот и здраве след празниците - както съм писал по-горе.

Поздрави

 

Ще чакаме тази история :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сервиза на Еуратек мога да кажа само добри думи. Имал съм няколко посещения при тях и мога да кажа, че няма от какво да се оплача, свършиха си работата без забележки. Единствено не съм доволен от бавната доставка. Бях поръчал подлакътник и поставка за чаши и съм ги чакал малко повече от 2 месеца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сервиза на Еуратек мога да кажа само добри думи. Имал съм няколко посещения при тях и мога да кажа, че няма от какво да се оплача, свършиха си работата без забележки. Единствено не съм доволен от бавната доставка. Бях поръчал подлакътник и поставка за чаши и съм ги чакал малко повече от 2 месеца.

 

Най-накрая някой като мен да е доволен от работата на сервиза :) Според мен момчетата си работят много добре, ползвам услугите на сервиза вече 5 години ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се че за Еуратек - мосля че съм повече от ясен!

От София Франс Ауто - нямам впечатления - а за Еуратек ще опиша историята на моята Октавия - живот и здраве след празниците - както съм писал по-горе.

Поздрави

 

 

:smt011 Чакаме историята, чакаме историята, чакаме историята :smt011

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

После ми набутаха няколко листа с информация, която я бях прочел в сайта им. Обаче отделно ми бутнаха една листче, дето го няма в Нета. И там почна едно изучаване и доста въпроси ми изникнаха в главата. За съжаление, не можаха да им отговорят или даваха някакви уклончиви отговори. Отделно разгледах един Елеганс и оборудването ми хареса. Но поради финансови причини съм се насочил към по-ниския клас на оборудването - Амбиенте, но там нямаше такава кола за разглеждане.

 

Първо да кажа здравейте на всички, нов съм в форума!

 

А сега към конкретния ми въпрос... колега, това листче, което са ти го дали и го няма в нета предполагам е с допълнителното оборудване, което можеш да си поръчаш за моделите ( на мен ми дадоха на Фабията, когато ходих). Та молбата ми е ако имаш някаква възможност да го сканираш или да го снимаш и да го постнеш тук листчето с екстрите.

 

Благодаря!!!

 

Весели празници!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега към конкретния ми въпрос... колега, това листче, което са ти го дали и го няма в нета предполагам е с допълнителното оборудване, което можеш да си поръчаш за моделите ( на мен ми дадоха на Фабията, когато ходих). Та молбата ми е ако имаш някаква възможност да го сканираш или да го снимаш и да го постнеш тук листчето с екстрите.

 

За Шкода Octavia (старата) ми дадоха това:

PC280010_resize.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PRR много ти благодаря за листчето с екстрите, спести ми едно ходене до Еура Тек. ;)

 

Ако някой има и за новата Октавия такъв лист с допълнителните екстри не му представлява проблем ще го помоля да го пусне тука. Благодаря ви и...

 

Честита Нова Година на всички!

 

Най-вече здраве и късмет през новата година.... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.